18. oktober 2019
Venstres medlemmer af Teknisk Udvalg har efterlyst et bedre beslutningsgrundla,g inden pengene til renovering af  græshoppebroen udmøntes. Er det populisme, har ordet fået en ny betydning, mener V-politikerne. Foto: Kenn Thomsen
Venstres medlemmer af Teknisk Udvalg har efterlyst et bedre beslutningsgrundla,g inden pengene til renovering af græshoppebroen udmøntes. Er det populisme, har ordet fået en ny betydning, mener V-politikerne. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Populisme og valgkampsgejl?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Populisme og valgkampsgejl?
Debat Næstved - 06. maj 2019 kl. 17:37
Af Cathrine Riegels Gudbergsen (V), Broksøvej 60, Herlufmagle og Elmer Jacobsen (V), Langetoftevej 25, Næstved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Helle Jessen føler anledning til, at kalde årsagen til vi standsede sagen om bro renovering for populisme og valgkampsgejl, så læser vi det med stor undren.

arrow Læs også: Debat: Havnen og græshoppebroen

Det vi ønsker er et bedre beslutningsgrundlag og en kalkule for, hvordan den fremtidige økonomi kunne se ud for en ny bro. I den kalkule bør følgende indgå:

1. Forskellen i drift omkostningerne på den gamle og en ny bro inklusiv de bevilgede 8 millioner. 2. Muligheden for fjernbetjening af en ny bro, og dermed den løn besparelse som kan ligge i det. Vi ser svingbroen i dag fjernbetjenes uden problemer. 3. Giver en ny bro mulighed for større skibe kan passere til Næstved havn? 4. I givet fald, giver det havnen nogle muligheder så de ønsker at medvirke økonomisk?

Der er siden det af H.J. omtalte budget, blevet drøftet en del omkring havnen, hvilket er meget medvirkende årsag til, vi mener det er relevant med denne kalkule.

I sidste ende viser den måske, at vi alligevel skal bruge de 8 millioner som oprindelig aftalt, men så hviler beslutningen på et langt bedre grundlag. Hvis det er at være populister, så har ordet efter vores opfattelse fået en helt ny betydning, men så er det en titel, vi gerne vil bære.

arrow Debat: En nødvendig brobeslutning
03. maj 2019 kl. 13:16 Opdateret: kl. 12:56
arrow V og DF bremser brorenovering
02. maj 2019 kl. 07:55 Opdateret: kl. 16:13
arrow Udvalgsformand: Afskær ikke Enø fra omverdenen
27. april 2019 kl. 20:57 Opdateret: kl. 17:09