24. januar 2019
Glæd jer over at det alligevel lykkedes at finde en bedre løsning end shuttlebusser - fra blandt andet her på kasernen - skriver Helle Jessen. Foto: Anna Møhl
Glæd jer over at det alligevel lykkedes at finde en bedre løsning end shuttlebusser - fra blandt andet her på kasernen - skriver Helle Jessen. Foto: Anna Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: P-huse og P-pladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: P-huse og P-pladser
Opdateret 12. januar 2018 kl. 13:12
Debat Næstved - 12. januar 2018 kl. 12:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helle Jessen (S)
Formand for Teknik- og Miljøudvalget

Havbakken 285
Karrebæksminde

Ejler Callesen giver i Sjællandske udtryk for indignation over at Næstved Kommune kunne finde på at løse et akut parkeringsproblem (når byggeriet af P-huset på Grønvej skal igangsættes) ved at henvise til andre P-pladser og indsætte shuttlebusser.

Kommunen måtte i første omgang pege på denne løsning, fordi vi ikke i byggeperioden kunne stampe så mange P-pladser op i nærheden af stationen. (Havde vi kunnet det, kunne vi jo næsten have undgået at bygge et P-hus!).

De midlertidige P-pladser på bl.a. BaneDanmarks arealer er først nu blevet en mulighed, og alle bør derfor glæde sig over, at man endte med at finde en bedre løsning.

P-huset på "Tjæregrunden" kan ikke bygges, førend BaneDanmark er færdige med at nedrive Rampen og har bygget den nye bro. En del af den gamle vej op mod Rampen skal bruges, for at man derfra kan køre ind i P-huset. Bl.a. derfor skal vi bygge P-huset på Grønvej først. Med hvad deraf følger af midlertidige gener.