18. oktober 2019
Gorm Nøddebo Nielsen.
Gorm Nøddebo Nielsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Overdragelse af villaveje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Overdragelse af villaveje
Debat Næstved - 18. januar 2019 kl. 14:52
Af Gorm Nøddebo Nielsen, Degnebakken 9, Holme Olstrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formanden for Teknisk Udvalg har på det seneste haft flere indlæg i Sjællandske, hvor hun mener, at villavejene nu skal privatiseres og dermed overdrages til lodsejerne. Vi må ikke forskelsbehandle borgerne, skriver Helle Jessen (S). Der er andre steder i samfundet, hvor der er regelsæt f.eks. frem til én dato og et andet regelsæt i en anden tidsperiode. Jeg vil anbefale, at du tager det punkt af dagsordenen og dermed fritager husejerne for flere udgifter.

arrow Læs også: Debat: Offentlig vej kontra privat fællesvej

For så vidt angår snerydning, Helle Jessen, så tager du munden godt og vel fuld, for snerydning på Degnebakken efter kommunalreformen i 2007, har ikke fundet sted. Der har simpelthen ikke været en eneste snerydningsmaskine siden reformen. Men derimod inden reformen ryddede Holmegaard kommune sne, også på villaveje, naturligvis ikke den første snefaldsdag, men anden eller tredje dag kørte maskinerne igennem. Det var den gang. Jeg har kendskab til, at snerydningen også i andre byer - på landet - har lidt samme skæbne. Altså argumentet snerydning - dur ikke! Næstved Kommune har også på dette punkt noget at leve op til.

Måske tænker Helle Jessen, det kunne være mit »flagskib« i formandsperioden i Teknisk Udvalg.

For så vidt angår opretning af kantstene og omlægning af fortove, så er det ikke få meter det drejer sig om, alene på Degnebakken. Endvidere er der en afløbsbrønd, som står over niveau, hvilket vil sige, at der rundt om brønden er søer efter et regnskyl.

Det er mit håb, at grundejerforeningerne vil komme på banen.

arrow Debat: Privat eller offentlig vej - det er spørgsmålet
12. januar 2019 kl. 08:00 Opdateret: kl. 11:36
arrow Alle veje fører til flere udgifter for husejere
11. januar 2019 kl. 12:00 Opdateret: kl. 12:30