12. juli 2020
Det er nemmere og hurtigere at komme i jorden på Stenlængegård-arealet og få bygget ny svømmehal, mener Nicolai Elmkvist Johansen. Foto: Anna C. Møhl
Det er nemmere og hurtigere at komme i jorden på Stenlængegård-arealet og få bygget ny svømmehal, mener Nicolai Elmkvist Johansen. Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Nu skal vi have den svømmehal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Nu skal vi have den svømmehal
Debat Næstved - 29. oktober 2019 kl. 10:00
Af Nicolai Elmkvist Johansen, Erantisvej 29, Næstved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu skal vi have den svømmehal. Klarere kan det ikke siges. Der er afsat over 160 millioner til den, og vil være en af de største offentlige investeringer, som Næstved kommune har lavet. Derfor skal det også lykkedes.

arrow Læs også: Ny svømmehal skal ligge uden for byen

Jeg mener at flest mulige penge på selve svømmehallen, og ikke på at gøre jorden, den skal bygges på, klar. Ved at bygge svømmehallen ved havnen vil man skulle bruge flere penge på at gøre området byggeklar, end hvis man lægger den på Stenlængegården. Derudover er fundamentet i havnen snart over 84 år gammelt, så hvem ved om det kan holde til en svømmehal?

Jeg håber på at svømmehallen kan trække mange borgere, men også turister til den. Derfor skal den også lægge bedst muligt ift. parkeringspladser og den offentlige transport. Hvis man lægger svømmehallen på havnen, vil der komme endnu mere trafik ind til centrum end der allerede er. Derudover skulle der også findes parkeringspladser til de gæster, som kommer med bil. Dette kan der ikke laves uden at man skal fjerne noget andet.

Hvis man lægger svømmehallen på Stenlængegårdsområdet, er der stort set perfekte muligheder for at komme til svømmehallen, uanset om det er med bus, tog, bil eller cykel. Derfor ser jeg intet realistisk alternativ end at den skal lægges på Stenlængegården.

Ved havnen er der ikke foretaget de nødvendige forberedelser til et anlægsprojekt af denne størrelse. Disse forberedelser er blevet lavet ved Stenlængegården. Tiden er inde, vi skal have den svømmehal nu. Det er bedst for Næstved og bedst for brugerne.

arrow Dropper havnen - ny svømmehal skal ligge i ny bydel
29. oktober 2019 kl. 22:02 Opdateret: kl. 22:02
arrow Debat: Havnesilo skal ikke væk
29. oktober 2019 kl. 20:20 Opdateret: kl. 14:28
arrow Citychef: Svømmehal skal selvfølgelig ligge i havnen
29. oktober 2019 kl. 05:53 Opdateret: kl. 16:45
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?