4. december 2020
Næstved har ikke infrastruktur - hverken til lands eller til vands til en erhvervshavn. Ikke i bymidten og ikke på Ydrenæs, mener Hans Fossing Nielsen. Foto: Anna C. Møhl
Næstved har ikke infrastruktur - hverken til lands eller til vands til en erhvervshavn. Ikke i bymidten og ikke på Ydrenæs, mener Hans Fossing Nielsen. Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Næstved Erhvervshavn - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Næstved Erhvervshavn - igen
Debat Næstved - 30. juli 2020 kl. 17:00
Af Hans Fossing Nielsen, Axelhusparkeringen 9, Næstved

Lad nu være med at kaste jer over Carsten Rasmussen - blot fordi han langt om længe udtrykker det, vi alle ved. Næstved har ikke infrastruktur - hverken til lands eller til vands til en erhvervshavn. Ikke i bymidten og ikke på Ydrenæs.

arrow Læs også: Borgmester: Jeg lukker ikke havnen i morgen

Næstveds erhvervsvirksomheder er vel ikke afhængig af, at det lige netop er her, de får deres gods over kajen. Stigsnæs-Vordingborg-Køge-Kalumborg har jo ikke siddet under en osteklokke og ventet de sidste mange år. Brug 10-15 millioner så »Mette Pan« kan losse lige før svingbroen og svaje i kanalen. Det kan let rummes i de tidligere lokalplaner om Natura 2000 for ydernæs og de nu klemte fritidsaktiviteter omkring fjorden. Og evt. uddybning og tilretning af sejlrenden over fjorden kan udelades.

Og spørg så f.eks. Fredericia om de fik nedrevet for meget af det autentiske/gamle på havnen med de planer, der nu er på langt sigte. Uha - det haster. Og giv så fantasien fri til udnyttelse af byhavnen. Det er meget mere end cafèer og boliger.

arrow Debat: Hvad er de rigtige visioner for Næstved Havn?
28. juli 2020 kl. 16:16 Opdateret: kl. 09:32
arrow Havneformand: Borgmesteren har forlænget havnens levetid
28. juli 2020 kl. 14:10 Opdateret: kl. 09:24
arrow Havnen river ned og bygger nyt
28. juli 2020 kl. 09:21 Opdateret: kl. 09:05
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?