21. oktober 2021
Kristian Skov-Andersen udviser eklatant mangel på lederskab, mener Anders Gjessing. Privatfoto
Kristian Skov-Andersen udviser eklatant mangel på lederskab, mener Anders Gjessing. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Når man skyder sig i foden med et skudsmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Når man skyder sig i foden med et skudsmål
Debat Næstved - 02. maj 2021 kl. 13:03

Anders Gjesing, Klosterlunden 6, Næstved

I Sjællandske kan man læse et mærkværdigt indlæg af Kristian Skov-Andersen under overskriften »Borgmesterens skudsmål«. Han indleder sit indlæg med ordene: »Det væsentligste redskab for en leder er i mine øjne kommunikation«.

Og derefter udviser han en eklatant mangel på lederskab - hvilket vel i øvrigt et meget sigende for arbejdet i Venstres byrådsgruppe i Næstved under hans ledelse. Det er sjældent, at jeg oplever et byrådsmøde, hvor de to ledende skikkelser i gruppen ikke er uenige om en eller flere sager.

Men tilbage til det med lederskabet og kommunikationen, som Kristian Skov-Andersen tilsyneladende er optaget af. Efter min mening og mangeårige chef- og ledererfaring er lederskab ikke at pege fingre eller gå efter manden. Og det er heller ikke at kalde sin modstander svag.

Ofte er det sådan, at når man føler sig kaldet til at pege på andres svagheder, så er det mindst tre fingre, der peger tilbage på én selv.

Det er over 6 måneder til kommunalvalget. Og jeg føler mig ganske sikker på, at borgerne i Næstved ikke ønsker en valgkamp, der skraber bunden så lavt, som Kristian Skov-Andersen lægger op til med sit indlæg.

Så min opfordring skal lyde: Lad dette være den sidste gang, hvor Kristian Skov-Andersen lokker os ud i en debat, hvor man går efter manden - og lad os så sammen i stedet holde blikket på sagen: De politiske brudflader.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?