17. maj 2021
Benedikte og Aage Vedel beretter om en dårlig oplevelse, de har haft hos testcentret på Grimstupvej. Foto: Anna C. Møhl
Benedikte og Aage Vedel beretter om en dårlig oplevelse, de har haft hos testcentret på Grimstupvej. Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Når magten stiger til hovedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Når magten stiger til hovedet
Debat Næstved - 26. marts 2021 kl. 19:19
Af Benedikte og Aage Vedel, H. C. Lumbyes Vej 160 C, Næstved

Siden genåbningen er vi af ledelsen af »vores« genbrugsbutik blevet bedt om at lade os teste ugentlig for Covid-19. Så vi var godt kendt med forretningsgangen, da vi denne onsdag klokken 11.30 som bestilt mødte op på Grimstrupvej.

arrow Læs også: Kulturlivet klar til genåbning med blandede følelser

I indkørslen står to personer iført selvlysende veste med »Covid-19« på ryggen, i gang med at modtage hver sin bil. Da de to biler samtidig kører videre, rykker vi naturligvis frem. Den første modtager - en purung mand - ser tomt ud i luften forbi os, så vi kører naturligvis videre til hans kollega - en ikke helt så ung kvinde - som i mellemtiden er begyndt at snakke i walkie-talkie.

Her kunne man så forvente enten at blive standset eller vinket frem, men da hun også totalt ignorerede os, kørte vi frem ad den kendte vej til test-teltet, hvor personalet stod og ventede.

Råbte os an

Men netop som vi nåede teltet, kom den unge mand fra indkørslen i fuldt firspring og råbte os an. Om vi ikke kunne standse, før vi kørte ind? Om vi ikke kunne se, at hans kollega talte i walkie-talkie?

Jo, men da der ikke var nogen, der ville tale med os, kørte vi naturligvis frem ad den kendte vej. Efter igen højlydt at have belært os om reglerne for indkørsel (dog ikke hans egen rolle) gav han os afskedssalutten: Har I bestilt tid, for ellers bliver I smidt ud.

Og det gav jo god mening, da der ikke var biler hverken foran eller bag vores. Det gælder om at holde ventetiden vedlige. Tænk, hvis der smutter nogen ind på en tom plads. Uha!

Til gengæld var personalet i testteltet søde og imødekommende. Så nu håber vi, at vi torsdag formiddag modtager endnu en »ikke påvist« melding.

arrow Glæde over genåbningsplan: Alle butikker åbner igen
24. marts 2021 kl. 17:56 Opdateret: kl. 10:52
arrow Stor succes: Fælles indsats mod corona har virket godt
20. marts 2021 kl. 21:51 Opdateret: kl. 09:14
arrow Se billeder: Kæmpe kø på åbningsdagen for nyt testcenter
17. december 2020 kl. 14:02 Opdateret: kl. 10:32
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?