11. maj 2021
Jens-Erik Petersen. Foto: Jan Jensen
Jens-Erik Petersen. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Man har et standpunkt til man tager et nyt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Man har et standpunkt til man tager et nyt
Debat Næstved - 17. november 2018 kl. 11:56
Af Jens-Erik Petersen, næstformand, HG Fodbold, Gartnervej 25, Næstved

Overskriften på forsiden af Sjællandske fredag den 16. november dækker til fulde stemningen i HG fodbold i øjeblikket.

arrow Læs også: Debat: Tak for kampen på det smukke stadion

Normalt er vi en meget fredsommelig afdeling i HG, og indgår i fællesskabet på de betingelser, der nu er. Vi er utroligt glade for den kunstgræsbane og Trekant, som vi fik for 5 år siden. Den bliver brugt rigtig meget, og er til glæde og gavn for de mange fodboldspillere i HG. Men en del af aftalen for at kunstgræsanlægget hed, at der skulle etableres et »Bold og bevægelsesanlæg.« På det tidspunkt var et sådant anlæg anderledes og nyskabende, og man troede, at rigtig mange ikke organiserede mennesker ville komme forbi og benytte det. Det er absolut ikke tilfældet, viser både undersøgelser og et kig på de anlæg, der allerede er etableret i Næstved.

Ofte ligger de ubenyttede hen, så hvorfor etablere endnu et anlæg, der formentlig vil komme til at ligge som et monument over spildte drømme og penge? Et sådant anlæg vil være til glæde for ganske få og irritation og vrede for rigtig mange. Så hvorfor stædigt fastholde en placering på stadion, når der er anvist en anden mulig placering på anlægget? Desuden kan man se anlægget fra Herlufsholm Alle, og blot gå ind på det? Så slipper man også for at lave en portal på Herlufsholm Alle for at gøre opmærksom på anlægget på stadion. I øvrigt har Herlufsholm gods lavet fitnessstadioner i skoven lige i nærheden, og dem man er velkommen til at benytte.

Siden beslutningen om at placere »Bold og bevægelse« på HG`s stadion har det vist sig, at et sådant anlæg slet ikke bliver benyttet, som forventet, så jeg håber at både lokalpolitikere i Kulturelt udvalg i Næstved samt Lokale og Anlægsfonden ikke stædigt vil fastholde en placering på HG`s stadion, men være åbne for en anden placering. Som salige Jens Otto Kragh sagde: »Man har et standpunkt, til man tager et nyt!« Når forudsætningerne ændrer sig, kan og bør beslutninger også ændre sig. Vi kan ikke få HG`s hovedbestyrelse til at ændre deres beslutning, hvilket vi prøvet i lang tid via de normale kanaler. Derfor må vi nu benytte pressen til at hjælpe os med at bevare et af Sjællands smukkeste stadion.

arrow Efter voldsom fodboldballade: Kommunen vil ikke blande sig
18. november 2018 kl. 13:57 Opdateret: kl. 10:24
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?