27. september 2020
11 byrådsmedlemmer havde taget imod invitationen om at besøge Hørsholms nye skøjtehal. Nu er der reserveret plads til en skøjtehal i Næstved. Privatfoto
11 byrådsmedlemmer havde taget imod invitationen om at besøge Hørsholms nye skøjtehal. Nu er der reserveret plads til en skøjtehal i Næstved. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Lad os give den gas og fremskynde en skøjtehal i kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Lad os give den gas og fremskynde en skøjtehal i kommunen
Debat Næstved - 15. juni 2020 kl. 10:48
Af Rico Carlsen (V) og Per Sørensen (S), byrådsmedlemmer, Næstved Byråd

For snart et år siden var vi en større politisk delegation i Hørsholm og se en skøjtehal. Borgmesteren var med i front, og der var repræsentanter for næsten alle byrådets partier.

arrow Læs også: Kulturformand: - Vi vil med glæde bygge med mere vand

Vores begejstring kom fint til udtryk i avisen. Nogle af politikerne har efterfølgende været i Næstveds finske venskabsby Rauma. Vi så skoler og daginstitutioner med høj standard. Der er meget at lære i Finland.

Ganske impulsivt fik vi flettet lidt skøjtebane ind i programmet. Deres ishockeyarena i Rauma var på det tidspunkt i brug til et musikarrangement, så vi måytte se en skøjtetræningshal i stedet. Sikke et fantastisk syn. Fra midt på 1.sal var der udsyn over en bane til kunstskøjteløb og til den anden side en bane, hvor ungdommen trænede ishockey. En skøjtehal i Næstved ville være den eneste på Sjælland udenfor København: Unik og særdeles billig i årlig drift.

Ved siden af den nye svømmehal er der nu reserveret plads til skøjtehal. Super godt. Mange af vores politiske kolleger i byrådet har nu også bemærket, at en skøjtehal kan bygges klimavenligt for under det kvarte af, hvad svømmehallen koster. Lad os give den gas i kommunen og arbejde på at fremskynde skøjteriet.

arrow Politisk flertal: Næstved får ny svømmehal i fuld skala
26. juni 2020 kl. 05:55 Opdateret: kl. 16:55
arrow Svømmehalsplan godkendt - men kun med snævert flertal
21. juni 2020 kl. 07:15 Opdateret: kl. 07:33
Har debatten om sexisme taget overhånd?