21. januar 2021
Slut med LLO Næstved. Karl Erik Rasmussen og Charlotte Basie føler sig kuppet af både landsledelsen og lokalafdelingen i Nykøbing Falster. Nu takker de af. Foto: Kim Palm
Slut med LLO Næstved. Karl Erik Rasmussen og Charlotte Basie føler sig kuppet af både landsledelsen og lokalafdelingen i Nykøbing Falster. Nu takker de af. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: LLO Næstved siger tak og takker af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: LLO Næstved siger tak og takker af
Debat Næstved - 26. november 2020 kl. 10:15
Af Karl-Erik Rasmussen og Charlotte Basie, bestyrelsen, tidligere LLO Næstved

Kære medlemmer - tak for denne gang!

arrow Læs også: Boligballade: Lejere betaler til ekskluderet forening

Igennem lang tid har vi i det nu tidligere LLO Næstved kæmpet en kamp for at vende fortids negative udvikling. Især gennem det seneste år blev det tydeligt, at vores arbejde bar frugt.

Vi nåede til bunds i bunker af sager, der var efterladt af tidligere personale. Og da det kom for dagens lys, at afdelingens økonomi også var blevet saboteret, vendte vi skuden. Faktisk reddede vi afdelingen i Næstved fra konkurs, og det var vi så stolte af.

Men vi kunne ikke kæmpe imod en landsorganisation, der ville have os ud. Og vi kunne ikke kæmpe imod chikane og usandheder fra flere sider.

Nu er det slut.
Vi er ekskluderet af LLO og har senest måttet se os svinet til på forsiden af sidste uges avis. Men så lad da LLO Danmark og LLO Nykøbing Falster lave larm og kaste mudder.

Vi ved, hvilket ærligt arbejde vi lagde i afdelingen, og hvor hårdt vi kæmpede for vores medlemmer. Og det er svært at være ked af det ret længe, når vi kigger på de resultater, vi har opnået.

Til vores tidligere medlemmer vil vi gerne sige tak. Tak for tilliden, tak for samarbejdet, tak for jeres medlemskab. Vi ønsker jer alt det bedste!

arrow Beskyldinger om nepotisme hos LLO: Derfor er de meldt til politiet
18. november 2020 kl. 19:40 Opdateret: kl. 15:41
arrow Gæld, sjusk og slendrian: LLO ekskluderer lokalafdeling
18. november 2020 kl. 04:44 Opdateret: kl. 09:18
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?