6. juli 2020
Den politik, som føres nu, belønner dem, som ingenting gjorde og IKKE fulgte påbuddene fra Næstved Kommune, mener Elmer Jakobsen (V).
Den politik, som føres nu, belønner dem, som ingenting gjorde og IKKE fulgte påbuddene fra Næstved Kommune, mener Elmer Jakobsen (V).
Foto: KRISTIAN SKOV
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Jeg har aldrig sagt, loven ikke skal overholdes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Jeg har aldrig sagt, loven ikke skal overholdes
Debat Næstved - 30. april 2020 kl. 15:12
Af Elmer Jacobsen (V), næstformand Teknisk Udvalg, Langetoftevej 25, Agerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kære Helle Jessen. At du ikke har forstået, hvad jeg har forsøgt at forklare i Teknisk Udvalg er en ting, men at du misfortolker, det jeg skrive er værre.

arrow Læs også: Politikere i krig om spildevand: Vent til politiet banker på døren

Det jeg råber op om i skrift og tale er lige netop, at man straffer de mennesker, som har overholdt kommunens påbud til punkt og prikke. Den politik som føres nu, belønner dem, som ingenting gjorde og IKKE fulgte påbuddene fra Næstved kommune.

Jeg kender godt svaret på, hvorfor der ikke skete dem noget, men det vil jeg da opfordre Helle Jessen til at forklare de undrende borgere: Hvorfor fulgte kommunen ikke op på sine egne påbud, da man forlangte tre kammertanke i landdistrikterne????? Og et spørgsmål mere: Hvorfor er de tre kammertanke blevet uduelige?????

Hvis svaret på det sidste spørgsmål er - »de renser ikke godt nok« - kunne vi så ikke leve med det. Jeg har aldrig sagt, loven IKKE skal holdes, men jeg lærer aldrig at forstå, når man ikke gider løfte en finger for at ændre lovgivning som er tåbelig. Havde vi gjort det i denne sag, havde vi taget Næstved kommunes hidtidige praksis i forsvar, og det ville i den grad have klædt os og vist, at vi ikke er historieløse.

arrow Debat: Ignorering af påbud
28. april 2020 kl. 14:25 Opdateret: kl. 10:28
arrow Debat: Uanstændig behandling af borgerne
23. april 2020 kl. 16:10 Opdateret: kl. 09:02
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?