1. december 2020
- Jeg synes også, det er fint at udvalget har besøgt mange svømmehaller rundt om i landet. Jeg ville bare ønske, I også havde set mere på vores egne og måske prøvet en svømmetur og fået en gang saunagus. Det er ikke så ringe, skriver Lillian Kristensen i sit debatindlæg. Foto: Kristian Buchmann
- Jeg synes også, det er fint at udvalget har besøgt mange svømmehaller rundt om i landet. Jeg ville bare ønske, I også havde set mere på vores egne og måske prøvet en svømmetur og fået en gang saunagus. Det er ikke så ringe, skriver Lillian Kristensen i sit debatindlæg. Foto: Kristian Buchmann
Foto: Kristian Buchmann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hvorfor ny svømmehal?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hvorfor ny svømmehal?
Debat Næstved - 11. juni 2019 kl. 15:44
Af Lillian Kristensen, mangeårig morgensvømmer, Fyrreparken 21, Næstved

Ny svømmehal kan starte byudvikling? Det er der da ingen, som tror på?

arrow Læs også: Udvalg: Placér ny svømmehal ved havnen

Vores lokalpolitikere har lige godkendt endnu en udvidelse af storcentret til yderligere skade for bymidten, og ved en placering af ny svømmehal ved Stenlængegård er bægeret da fuldt til afvikling af bymidten.

Men stadig, hvorfor en ny svømmehal, når der ikke er den nødvendige kapital til de ønsker og behov som efterlyses; 50 meter baner med større kapacitet end den vi har i dag, rutsjebaner, koldtvandsbassin, spa, fitnesscenter, hæve-sænke-bassin, tilskuerpladser samt vanddybde på fire meter og udspringsvipper, som vi har i de nuværende svømmehaller.

Det er uanstændigt, at Næstveds tre svømmehaller ikke er blevet vedligeholdt de sidste 20 år, så de nu står som nedslidte, og derfor selvfølgelig vil blive dyre at renovere.

Men begge svømmehaller er for de fleste brugere velfungerende med hensyn til pris, kapacitet og åbningstider og med god placering i de to bydele.

Jeg ved godt, at svømmeklubberne mangler ledig kapacitet til flere brugere, og det er ikke i orden, men en ny svømmehal for 152 millioner kroner inkusiv køb af byggegrund løser ikke dette problem, så hvorfor ikke vente til der er den nødvendige kapital til et brag af en svømmehal, som både kulturudvalget og borgerne ønsker sig.

Jeg synes også, det er fint at udvalget har besøgt mange svømmehaller rundt om i landet. Jeg ville bare ønske, I også havde set mere på vores egne og måske prøvet en svømmetur og fået en gang saunagus. Det er ikke så ringe.

Vi fik en ny og flot arene - for dyr men med den rigtige kapacitet. Nu skal de ansvarlige bare lære at udnytte den bedre. Det er et luksusproblem, som kan løses, og derfor skal vi ikke have en svømmehal, som er for lille allerede ved indvielsen.

arrow Ønskeliste: Varmtvandsbassin, wellness, vipper, børnebassin...
01. juni 2019 kl. 14:28 Opdateret: kl. 13:52
arrow Debat: Hvad skal pengene bruges til?
07. april 2019 kl. 13:29 Opdateret: kl. 10:20
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?