24. januar 2019
Foto: Mogens Lorentzen
Foto: Mogens Lorentzen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hvor svært kan det være at fjerne tang?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hvor svært kan det være at fjerne tang?
Debat Næstved - 25. juli 2018 kl. 13:57
Af Erik Oluf Otto Galvit, Skipperlodden 10, Karrebæksminde
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tangproblemet i Karrebæksminde minder mig om Matador. En socialdemokratisk formand ville have en vej til stranden, så fik han de borgerlige til at betale vejen.

arrow Læs også: Ingen fare på ferieparadisets badestrand

Da vi, Gert Olsen, Poul Vind og undertegnede deltog i budgetforhandlingerne i 1995, lagde vi stemmer til et socialdemokratisk forslag, til at gøre Karrebæksminde en turistattraktion. Den manglende infrastruktur gjorde, at produktionstunge virksomheder flyttede fra byen. Det, Næstved skulle satse på, var handel og turisme. Derfor lagde vi stemmer til Næstveds udvikling ved at sørge for en flot strandpromenade ved Karrebæksminde.

Samtidig udviklede Karrebæksminde sig til et dejligt ferieparadis, der sagtens kan sammenlignes med Hornbæk og Gilleleje.

Nu skal vi huske, at vi i Næstved har et socialdemokratisk byråd. Ja, da vi lagde stemmer til nævnte forslag, lå det i kortene, at man ville passe på området og give de fornødne midler, ellers var det lige meget med en flot promede.

Jeg mener, Næstved kan sammenlignes med en bananrepublik, og dog, der påskønner de turisterne. En traktor eller de indfødte river tang sammen og fjerner det. Hvor svært kan det være?

Slagelse har distanceret os - de fjerner tang uden problemer. Jeg synes nok, at Teknisk Udvalg skulle træde i karakter og se at få fjernet al den tang. De burde påskønne turisterne, de badende, de handlende og fiskerne og også de fastboende.

I de otte år jeg var næstformand i Teknisk Udvalg, kunne vi flytte lidt rundt på sommer- og vinterbevillingerne, og er vinteren krævende, og sommeren er, som den er; så må man til lommerne.

Borgerne og turisterne er ikke tjent med mere tang og stank.

arrow Byrådspolitiker i shitstorm - nu undskylder han
26. juli 2018 kl. 12:44 Opdateret: kl. 14:56
arrow Debat: Jeg prioriterer velfærd over tang
24. juli 2018 kl. 20:14 Opdateret: kl. 11:13