4. juli 2020
Peter S. W. Andersen.
Peter S. W. Andersen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hvor er det store billede?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hvor er det store billede?
Debat Næstved - 22. september 2019 kl. 13:00
Af Peter S. W. Andersen, Solbakkevej 17, Toksværd
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dejligt at DF og specielt Enhedslisten giver socialdemokraterne lidt modstand i Næstved byråd. Der er jo en byudvikling, specielt omkring centrum, i gang. Flere projekter er på tegnebrættet, kan man læse: udvikling af havneområdet evt. med svømmehal, boliger langs Rådmandshaven med indsnævring af vejen til følge, men hvor skal den trafikken så være?

arrow Læs også: Campingbranchen kalder gratis p-plads for offentlig opgavetyveri

Hvad med de ca. 10.000 mennesker, der fester til Vi elsker 90'erne - er der stadig plads til dem? For ikke at glemme trafikken til igennem byen til Karrebæk om sommeren? - der ved jeg godt, at svingbroen og de nyere omfartsveje, giver flere muligheder end tidligere, men alligevel - hvor er det store billede?

Nogen vil sige kommuneplanen, selv om de færreste har læst den. Og hvis man har, så følges den alligevel ikke. Ifølge kommuneplanen skal bebyggelse planlægges også ud fra, hvor der er plads på skolerne, og er der ikke plads på skolen, må eleverne fordeles til skoler/afdelinger. Det var også udvalgsformandens ord, i den famøse valgkamp til kv17, men alligevel beslutter man at bygge, efterfølgende med en melding om, at Lille Næstved skole afd. Karrebækvej behøver udvidelse pga. tilflytningen.

Udvidelsen og udstykningen er faktisk ikke mulig kva kommuneplanen, selv om det for længst er for sent. Jeg skrev selv høringssvar til den. Havde man omfordelt og »gødet« et andet område, kunne man have holdt sig inden for kommuneplanen, og ikke tabt ansigt.

Jeg spørger derfor igen, lige som jeg gjorde tilbage op til kv17 - hvor er den overordnede plan - det store billede?

arrow Debat: Siloer, havne og udsyn
21. august 2019 kl. 16:28 Opdateret: kl. 13:51
arrow Hvor skal svømmehallen ligge?
14. marts 2019 kl. 17:40 Opdateret: kl. 12:16
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?