15. januar 2021
Den radikale byrådsgruppe - beståender af Lars Hoppe Søe og Klaus Eusebius Jakobsen - er til at forhandle med, hvad angår at finde ekstra penge til en ny svømmehal.
Den radikale byrådsgruppe - beståender af Lars Hoppe Søe og Klaus Eusebius Jakobsen - er til at forhandle med, hvad angår at finde ekstra penge til en ny svømmehal.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hvis vi kan finde pengene...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hvis vi kan finde pengene...
Debat Næstved - 24. juni 2020 kl. 16:22
Af Lars Hoppe Søe og Klaus Eusebius Jakobsen, Den radikale byrådsgruppe

Et flertal i Kultur- og Demokratiudvalget fulgte i sin indstilling til byrådet på en svømmehalsløsning byggeudvalgets indstilling, der overordnet tager højde for to aspekter: Den løser den vanskelige udfordring både at være til almindelige brugere (motionssvømmere, familier med børn, ældre og handicappede) og til svømmeklubberne (8x 25 meter-baner og et opvarmningsbassin), og den er tilpasset de 162 millioner kroner, som er afsat af byrådet.

arrow Læs også: Svømmehalsplan godkendt - men kun med snævert flertal

Ikke overraskende er svømmeklubberne dog ikke tilfredse med denne løsning. De havde gerne set 50 meter baner - og set fra de organiserede svømmeres perspektiv er det forståeligt.

Til brug for udvalget var der også lagt modeller frem, der indeholdt 50 meter baner - men det var til en noget anden pris - mindst 40 millioner kroner skal der så lægges oven i.

Det var ikke den opgave, der var givet kulturudvalget. Derfor det flertal for det muliges kunst. Men det er ikke det samme som, at man ikke kan løse problematikken. Vi i Radikale Venstre vil gerne være med til at løse cirklens kvadratur, men ikke at gå på kompromis med den kvalitet, som den nu indstillede model har både byggeteknisk og brugsmæssigt. Så hvis der i byrådet er en fælles vilje til at finde de ekstra penge i kommunekassen, så er vi til at forhandle med.

arrow Ny svømmehal står til at overskride budgettet
19. juni 2020 kl. 17:41 Opdateret: kl. 09:16
arrow Ny svømmehal får klubber til at rase: Den er alt for lille
19. juni 2020 kl. 04:00 Opdateret: kl. 22:28
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?