19. september 2020
Er der basis for caféliv på havnen, eller er det nok med de caféer, som Næstved allerede har, spørger Gitte Carlsberg. Foto: Jan Søe
Er der basis for caféliv på havnen, eller er det nok med de caféer, som Næstved allerede har, spørger Gitte Carlsberg. Foto: Jan Søe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hvad skal vi med havnen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hvad skal vi med havnen?
Debat Næstved - 22. juli 2020 kl. 20:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gitte Carlsberg
Havnen 6
Næstved
Det er vel et par år siden, at jeg gav mit besyv med her i Sjællandske, hvad jeg mener, at Næstved Erhvervshavn skal være i fremtiden. Derfor glædede det mig, da direktør for Danske Havne: Tine Kirk Pedersen den 16. juli advarer Næstved om at nedlægge vores erhvervshavn, som borgmesterens mavefornemmelse fortæller ham, at vi skal gøre. Jeg er så enig med TKP.

arrow Læs også: Debat: Hvad er de rigtige visioner for Næstved Havn?

Hanne Sand Jespersens indlæg fra i lørdags bekræfter ligeledes dette og mange andres indlæg. Selv de radikale ønsker at afvente en konstruktiv beregning, som havneformand Kristian Skov Andersen står for.

I lørdagens avis er der en "ny" interessent på havnen: Verdo, som har succes med at benytte havnen til træpiller. Og Vordingborgs borgmester står klar til at modtage. Pas nu på Næstved - skal vi lukke alle erhvervsvirksomheder i kommunen og blive en soveby?

Tror I virkelig på at havneområdet kan tiltrække folk fra nær og fjern?

Hvis der skal være liv og benyttelse af cafemiljø, så skal Næstveds borgere benytte restauranter og cafeer mere end de gør i dag, ønske vi at bruge penge på det? Kig på Axeltorv - der oser ikke af liv er min opfattelse, men det kan restauratørerne sikkert bedre fortælle om, hvis de bliver spurgt.

arrow Debat: Hvad skal der ske med erhvervshavnen?
26. juli 2020 kl. 16:21 Opdateret: kl. 09:51
arrow Synspunkt: Et åbentstående sår
26. juli 2020 kl. 08:41 Opdateret: kl. 10:34
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?