21. oktober 2019
Stadion, arena, varmestue. Der er mange steder at bruge kommunens penge, men hvor bruges de bedst? Aage Vedel fra Næstved er klar på den debat. Foto: Næstved Kommune
Stadion, arena, varmestue. Der er mange steder at bruge kommunens penge, men hvor bruges de bedst? Aage Vedel fra Næstved er klar på den debat. Foto: Næstved Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hvad skal pengene bruges til?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hvad skal pengene bruges til?
Debat Næstved - 07. april 2019 kl. 13:29
Af Aage Vedel, HC Lumbyes Vej 160C, Næstved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pengene kan kun bruges én gang!

arrow Læs også: Debat: Hvorfor ny svømmehal?

Vi har i Næstved en Arena, der hvert år får dækket et underskud på et 2-cifret millionbeløb.

Vi har et stadion med "gulvvarme". Hvad kommer det til at koste i anlæg og drift?

Vi får en svømmehal, der udover andre faciliteter skal have et bassin med internationale mål -mindre kan ikke gøre det. Og så bliver vi til gengæld et trecifret millionbeløb fattigere.

Men men men.
Vi har en skole med et budgetunderskud på mange millioner. Man har bare fjernet specialundervisning, og så kan man ikke have en skoleleder, der anstændigvis sætter lovens krav om specialundervisning højere end fiktive kommunale budgetter.

Vi har en varmestue for vore allersvageste medborgere. Det manglede bare, hvis den ikke skulle beskæres. Man kunne jo f.eks. bruge frivilligt personale.

Vi har en kørselsordning, hvor de gamle og immobile kan blive transporteret gratis en gang om ugen. Det er for galt, den udgift må halveres.

Nå ja, og så har vi oparbejdet ry som kommunen, der kun bruger 70 procent af det beløb, der skal afsættes til sociale udgifter!

Jeg græmmes!
Vil man fortsætte med at opføre prestigeprojekter med dertil knyttede driftsomkostninger? Hvis de er så nødvendige og efterspurgte, som det forlyder, er det da oplagt at få private virksomheder til at stå for det - uden kommunegaranti. Det lyder ærlig talt bedre, end at få frivillige til at stå for varmestuen.

Men det er jo en politisk beslutning...

arrow Udvalg: Placér ny svømmehal ved havnen
05. juni 2019 kl. 09:00 Opdateret: kl. 11:57
arrow Ønskeliste: Varmtvandsbassin, wellness, vipper, børnebassin...
01. juni 2019 kl. 14:28 Opdateret: kl. 13:52