13. juli 2020
Havnesiloen skal ikke væk for at gøre plads til en svømmehal, hvis det står til byrådsmedlem Per Sørensen (S). Foto: Jan Jensen
Havnesiloen skal ikke væk for at gøre plads til en svømmehal, hvis det står til byrådsmedlem Per Sørensen (S). Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Havnesilo skal ikke væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Havnesilo skal ikke væk
Debat Næstved - 29. oktober 2019 kl. 20:20
Af Per Sørensen, Byrådsmedlem (S), Lindebjerggårdsvej 20, Næstved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kommer den i hvert fald ikke med min stemme. Siloen med sit populære kunstværk skal bevares. Der kan indrettes boliger eller andet spændende i den. På den plads er der heller ikke plads til svømmehal med tilknytning til skøjtehal.

arrow Læs også: Debat: Ydernæs skal være et naturområde

Flere politikere heriblandt borgmester og kulturformand har udtalt sig positivt om den sammenhæng/synergi. Svømme/skøjte-hal skal bygges på Stenlængegården med opstart af en stor ny bydel der.

Havnens faste kurs som erhvershavn er godt og grundigt smadret i denne valgperiode. Fremtidigt kan boliger, cafeer, Marina og lignende brede sig om byens havnebassin, og det er fint nok nu. De få kunder, som havnen så skal betjene, må blive det i kommunalt regi, så havnens værdier overgår til kommunen. Havnen bliver til en kommunal havn. Så har kommunen råd til investering i klimasikring, byudvikling, opdatering af kommunale bygninger og en skøjtehal i tilknytning til svømmehal. Den vil kunne drives fornuftigt med energi fra svømmehallens varme og med solceller.

Store dyre havneprojekter på Ydernæs er tiden også løbet fra. De penge kan nu bruges bedre, som foreslået i dette lille skriv.

arrow Byen skal sige farvel til havnen
31. oktober 2019 kl. 11:08 Opdateret: kl. 10:29
arrow Ny svømmehal skal ligge uden for byen
30. oktober 2019 kl. 05:00 Opdateret: kl. 22:05
arrow Dropper havnen - ny svømmehal skal ligge i ny bydel
29. oktober 2019 kl. 22:02 Opdateret: kl. 22:02
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?