2. december 2020
Næstved Havn.
Næstved Havn.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Havnen - igen igen ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Havnen - igen igen ...
Debat Næstved - 11. september 2018 kl. 20:58
Af Klaus Eusebius Jakobsen, viceborgmester, Radikale Venstre, Gl. Skovridervej 4A, Næstved

Tak til Keld Stilling for den positive tilbagemelding han lørdag den 8. september i et læserbrev giver byrådet for vedtagelsen af den midlertidige ejerstrategi for Næstved Havn.

arrow Læs også: Debat: Urimelige forhold på Slagelse Sygehus

Der er løftede pegefingre om forhold, man som styregruppe skal være opmærksom (Styregruppen er borgmesteren, formanden for havnebestyrelsen og undertegnede, viceborgmesteren) - det er forhold som styregruppen selv har noteret - men derfor gode fortsat at få dem præciseret.

Allerede før DI's erhvervsklimaundersøgelse forleden blev offentliggjort, var der i oplægget til byrådet indskrevet, at erhvervslivet og borgerne skal tages med på råd. Der er ikke behov for at skjule noget, men måske i en periode behov for lidt arbejdsro. Frygt ikke, at det bliver en syltekrukke. Det ligger i byrådets beslutning, at der som noget af det første skal udarbejdes en tidsplan.

Må jeg afslutningsvis bemærke, at det vi har sat i gang er et mangeårigt fremadrettet projekt, der kommer til at involvere mange parter, eksperter, borgere, økonomiske interesser, ideologiske synspunkter, og så videre.

Måske burde dette arbejde have været sat i gang for længst. Til det er der kun at sige: At nu er det sat i gang!

arrow Debat: Erhvervsvenlighed på kanten af loven
12. september 2018 kl. 11:58 Opdateret: kl. 10:16
arrow Konkurs giver lang kø til blodprøver
07. september 2018 kl. 08:00 Opdateret: kl. 11:58
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?