23. oktober 2021
Nye Borgerliges Githa Nelander slår fast, at de stadig vil have en erhvervshavn i Næstved. Placeringen har de endnu ikke lagt sig fast på. Privatfoto
Nye Borgerliges Githa Nelander slår fast, at de stadig vil have en erhvervshavn i Næstved. Placeringen har de endnu ikke lagt sig fast på. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Havnen bør gøres kommerciel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Havnen bør gøres kommerciel
Debat Næstved - 27. marts 2021 kl. 11:00
Af Githa Nelander, borgmesterkandidat for Nye Borgelige, Flintevej 1C, Fensmark

Næstved Havn - porten til Europa og Næstveds DNA - hvad skal der ske med den? Det er en debat, der vil fylde lokalt i dette valgår, og det er da også en større beslutning, som rummer mange konsekvenser og muligheder.

arrow Læs også: Havnens fremtid nærmer sig en afgørelse

Nye Borgerlige vil gerne slå fast, at vi fortsat vil have en erhvervshavn, ikke som en kommunal havn, men som et A/S. Vi tror nemlig, at med kommercielle kræfter ved roret, så vil vi kunne gøre havnen til et endnu større aktiv, som skaber udvikling og vækst til byen. Havnen vil derved få mulighed til, at udvikle sig i forhold til markedskræfterne.

Det er vigtigt at sende dette signal, og vi skal som byråd hurtigst muligt finde enighed, så havnens virksomheder får klarhed om fremtiden. Placeringsmæssigt har vi endnu ikke et konkret bud, da vi har behov for at få flere spørgsmål belyst - der er mange interessenter der har en aktie i havnens fremtid, og vi vil sikre os, at alle aspekter kommer med.

arrow Maglemølle under forvandling: Fra papir til padel
22. marts 2021 kl. 11:45 Opdateret: kl. 16:25
arrow Debat: Det ender med et havnekompromis
17. marts 2021 kl. 14:21 Opdateret: kl. 19:32
arrow Debat: Privatiser Næstved Erhvervshavn
16. marts 2021 kl. 16:16 Opdateret: kl. 10:44
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?