21. juli 2019
De radikale byrådsmedlemmer Klaus Eusebius Jakobsen (tv.) og Lars Hoppe Søe vil have afskaffet betalingsparkering i bymidten.
De radikale byrådsmedlemmer Klaus Eusebius Jakobsen (tv.) og Lars Hoppe Søe vil have afskaffet betalingsparkering i bymidten.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Gratis parkering i hele Næstved bymidte, ja tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Gratis parkering i hele Næstved bymidte, ja tak
Debat Næstved - 21. februar 2019 kl. 14:38
Af Klaus Eusebius Jakobsen og Lars Hoppe Søe, medlemmer af Næstved Byråd, Radikale Venstre.
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved Byråd
I Næstved Bymidte har vi i dag tre Parkeringsområder, hvor der opkræves P-afgifter. Det tjener kommunen ca. 700.000 kr. på, men vi skal som følge af en ny P-aftale aflevere ca. 550.000 kr til staten. Altså tjener Næstved Kommune ca. 150.000 på at vi har betalt parkering på tre områder.

Med baggrund i ovenstående regnestykke ønskede Radikale Venstre at afskaffe betalingsparkering i bymidten, således at det skulle være gratis at holde i hele bymidten. Dette skulle være endnu et initiativ for at gøre bymidten mere attraktiv for besøgende/handlende og meget gerne tiltrække flere besøgende til bymidten.

Desværre var der politisk ikke flertal for dette denne gang, men forhåbentlig kan vi få gang i en dialog omkring emnet, så vi snart kan få stoppet med at opkræve P-afgifter til glæde for staten og til gene for kommunens borgere.

For 150.000 kr. i indtægt skal vi ikke opretholde betalingsparkering i bymidten, så lad os hellere få nogle flere besøgende ind til byen.