23. september 2020
Den radikale byrådsgruppe, bestående af Klaus Eusebius Jakobsen og Lars Hoppe Søe, foreslår at indføre gratis parkering i byzonerne. Foto: Jens Wollesen
Den radikale byrådsgruppe, bestående af Klaus Eusebius Jakobsen og Lars Hoppe Søe, foreslår at indføre gratis parkering i byzonerne. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Gratis parkering for elbiler?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Gratis parkering for elbiler?
Debat Næstved - 12. august 2020 kl. 11:59
Af Klaus Eusebius Jakobsen og Lars Hoppe Søe, Den radikale byrådsgruppe, Næstved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skulle vi i Næstved Kommune gradvist overveje at indføre gratis parkering i byzonerne? Det synes vi i Radikal Venstre. Det er til en stadig irritation at skulle huske, om man nu skal betale her eller der. Og så oven i købet risikere at få en bøde, hvis man glemmer det eller parkerer forkert.

arrow Læs også: Debat: Gratis parkering i Næstved

Helt konkret kunne vi starte med at lade elbiler parkere gratis - så slog vi to fluer med et smæk: At tilgodese ønsket om så langsomt at gå mod gratis parkering, og sende et signal om det bæredygtige i at anskaffe en elbil.

Det er ikke det store »Gretha Thunberg«, og det er heller ikke en »Don Qiuxote« - vi tror ikke, at det er os, de skal vælte (klima)vejrmøller for at redde verdenen - men det er et lille skridt - og især er det et vigtigt og rettidigt signal at sende.

arrow Debat: Det lover jeg dig, Elmer
08. august 2020 kl. 10:32 Opdateret: kl. 14:41
Har debatten om sexisme taget overhånd?