14. april 2021
De unge på Døgndiamanten - hvor Mikael Skak Pedersen (billedet) er forstander - har ikke brug for nye medarbejdere igen og igen. De har brug for trygge rammer, mener Henrik Glensbo.Foto: Jørgen C. Jørgensen
De unge på Døgndiamanten - hvor Mikael Skak Pedersen (billedet) er forstander - har ikke brug for nye medarbejdere igen og igen. De har brug for trygge rammer, mener Henrik Glensbo.Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Gør det dog ordentligt!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Gør det dog ordentligt!
Debat Næstved - 26. november 2020 kl. 14:30

Af Henrik Glensbo, Lodkrog 40, Holme-Olstrup

arrow Læs også: Debat: Vi er på vej, men vi er ikke kommet i mål endnu

Tak til Lars Hoppe Søe for et svar, som lægger op til at se Døgndiamanten som en ny institution, som bare lige skal i gang. Men problemet er, at det er den samme institution som nu - igen - får at vide, at der skal gøres noget ved personalegennemstrømningen.

Fordi de unge på Døgndiamanten har brug for trygge rammer præget af voksne, der kan opbygge troværdige relationer. De har ikke brug for nye medarbejdere igen og igen.

Derfor er det i forhold til relationsopbygningen ikke godt nok, at »medarbejderne er nu hovedsageligt knyttet til de enkelte afdelinger«. Gør det dog ordentligt!

Personalesituationen er ikke et nyt problem for Døgndiamanten - det har været der længe. Så længe Socialcenter Øst lægger op til, at der i højere grad skal fokuseres på ledelsens kompetencer.

Har Næstved Kommune været for langmodige i forhold til at skabe ledelsesmæssige rammer, som udvikler Døgndiamanten til en attraktiv arbejdsplads?

arrow Er Døgndiamanten kommunens ædelsten?
18. november 2020 kl. 18:04 Opdateret: kl. 13:31
arrow Nu skal der skabes mere liv og fællesskab
05. november 2020 kl. 13:07 Opdateret: kl. 09:40
arrow Privatskole får dødsstødet: Bestyrelsen nedlægger forening
22. oktober 2020 kl. 11:45 Opdateret: kl. 11:17
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?