4. august 2020
Per Sørensen (S) er glad for, at det ikke endte i kaos. Og at de borgerlige ikke havde magt, som de havde agt. Foto: Robert Andersen
Per Sørensen (S) er glad for, at det ikke endte i kaos. Og at de borgerlige ikke havde magt, som de havde agt. Foto: Robert Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Godt svømmehallen ikke endte i havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Godt svømmehallen ikke endte i havnen
Debat Næstved - 06. juli 2020 kl. 11:24
Af Per Sørensen (S), Byrådsmedlem, Lindebjerggårdsvej 20, Næstved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helge Adam Møller (K) stemte for en havnesvømmehal.

arrow Læs også: Det skal den nye svømmehal indeholde

Det gjorde Venstres borgmesterkandidat Kristian Skov-Andersen også - som eneste venstremand. Heldigvis blev de i den sag stemt ned af et stort flertal i byrådet. Det var 29. oktober sidste år.

Op til den afstemning stod Helge Adam Møller med støtter på forsiden i medierne i flere dage, og mange regnede med, at placering på midtermole gik glat igennem byrådet. Der bevarede man imidlertid ro og overblik.

At bygge på havnens midtermole ville med spunsning, pilotering, fjernelse af forurening og klargøring af grund have kostet en formue. Prisen i dag på de 220 mio. kr. havde forslået, som en skrædder et vist sted. Kommunekassen havde måttet melde pas.

Hvad etablering af p-pladser ville have kostet, tør jeg ikke tænke på.

De borgerlige spidskandidater ønskede dengang i byrådet, at man der pålagde havnen at undersøge pris på klargøring af midtermole. Det kan et byråd ikke pålægge en selvstyrehavn, og sagen vippede nu på det byrådsmøde til en placering til fordel for Stenlænge-området. Heldigvis.

Der er der også nødvendig plads, og vi kan få en skøjtehal og andet placeret i tilknytning.

Kristian Skov-Andersen blev dengang i 2019 stemt ned af hele Venstres gruppe. Ved vedtagelsen af det endelige projekt 30. juni i år i byrådet tog han hævn og stemte to Venstre-folk ned. En stemte blankt.

Havde de borgerlige spidskandidater fået deres vilje sidste år havde der været kaos i dag i forhold til ny svømmehal. Det er der heldigvis ikke. Vi får nu en supergod ny svømmehal.

arrow Fra vandkulturhus til svømmehal
01. juli 2020 kl. 06:10 Opdateret: kl. 07:58
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?