20. oktober 2020
Uffe Thorndahl kan være bramfri. Men nogen gange skal der bruges skarp lud til skurvede hoveder, mener Jørn Rasmussen. Foto: Thomas Olsen
Uffe Thorndahl kan være bramfri. Men nogen gange skal der bruges skarp lud til skurvede hoveder, mener Jørn Rasmussen. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Glem personfnidderet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Glem personfnidderet
Debat Næstved - 08. september 2020 kl. 16:10
Af Jens Rasmussen, Fair Spildevand, Pilealle 5, Vordingborg

Uffe Thorndahls lidt kontante svar til udvalgsformand Helle Jessen svar til Steen Brabrand affødte kommentarer fra den konservative Helge Adam Møller og den radikale Klaus Eusebius Jakobsen. Sådanne herrer må selvfølgelig forsvare, at de er medlem af en agtværdig forsamling. Derfor går de direkte efter personen Uffe Thorndahl, sagen er underordnet.

arrow Læs også: Debat: Fagligheden i højsædet

Med den erfaring og korrespondance jeg har liggende, hvor Næstved Kommune er inddraget, rammer Uffe ikke helt ved siden af. Måske er han lidt bramfri. Men nogen gange skal der bruges skarp lud til skurvede hoveder. Hvis vi et øjeblik glemmer alt personfnidder, må det være mere interessant for læserne at vide, hvad de konservative og radikales egen politik er på spildevandsområdet.

Som kommentarerne er faldet, kan læserne kun få den opfattelse, at den er synkron med forvaltningens og dermed Helle Jensens forklaring omkring et imponerende kvælstofregnskab som årsag til Karrebæk fjords kvaler. Samtidig er forklaringen åbenbart også basis for krav til diverse påbud omkring spildevandshåndtering i det åbne land.

Til oplysning har Fair Spildevand i Tønder Kommune afsløret tre påbud der er udstedt på basis af fejl klassificerede vandløb. Erstatningen til grundejere regner Tønder Kommune i øjeblikket på.

Måske skulle Næstved Kommune, evt. sammen med konservative og radikale, tjekke om nuværende påbud hverken krænker proportionalitetsprincippet, "forureneren betaler" princippet eller hviler på en forkert klassificering af vandløb.

arrow Debat: Uvidenhed om spildevand
15. august 2020 kl. 15:00 Opdateret: kl. 14:46
arrow Debat: Spildevand ER et problem
31. juli 2020 kl. 18:50 Opdateret: kl. 10:22
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?