27. september 2020
Udgravning til gasledningen Baltic Pipe bør bruges til en omfartsvej udenom Kyse og Vallensved, mener byrådsmedlem Elmer Jacobsen (V).Foto: Anna C. Møhl
Udgravning til gasledningen Baltic Pipe bør bruges til en omfartsvej udenom Kyse og Vallensved, mener byrådsmedlem Elmer Jacobsen (V).Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Giv os en omfartsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Giv os en omfartsvej
Debat Næstved - 06. august 2020 kl. 15:23
Af Elmer Jacobsen, Langetoftevej 25, Agerup

I debatten om gasledningen Baltic Pipe har argumentationen om, at gassen erstatter brugen af kul, som forurener langt mere været fin nok for mig.

arrow Læs også: Energinet anmelder aktivister for ulovlig indtrængen

Når nu man i Sjællandske ser billedet af Per Sørensen midt i det store anlægsarbejde, bliver det synligt for enhver hvor stort projektet er.

I forbindelse med behandlingen i Næstved Byråd, fik jeg påført sagen, at Næstved kommune skulle kontakte trafikministeriet med henblik på etablering af en omfartsvej rundt om Kyse og Vallensved. Om det rent faktisk er sket ved jeg ikke, men det ville være helt oplagt og en meget stor besparelse i resurser, at lægge en vej, når der alligevel nærmest var gravet ud til den.

Trafikken på Slagelse-landevejen er voldsom. Kyse og Vallensved er de eneste to byer på strækningen mellem Næstved og Slagelse, hvor vejen ikke er ført uden om, og behovet er i den grad til stede. Derfor denne opfordring til Per Sørensen:

Når nu du får stoppet røret, Per, så lad os sammen arbejde for udgravningen udnyttes til etablering af en omfartsvej ved de to byer. At jævne jorden for om få år at starte et omfartvejprojekt, er i den grad spild af en god mulighed og spild af resurser. Lige nu er det som om det ene hånd ikke ved, hvad den anden laver.

arrow Klimaaktivister besætter byggeplads: Vil stoppe kæmpe gasprojekt
04. august 2020 kl. 04:43 Opdateret: kl. 18:22
arrow Lige nu: Byggeplads bliver blokeret af Baltic Pipe-aktivister
03. august 2020 kl. 09:16 Opdateret: kl. 11:22
arrow DEBAT: Skal vi ikke være grønne, Dan Jørgensen?
30. juni 2020 kl. 09:44 Opdateret: kl. 09:41
Har debatten om sexisme taget overhånd?