1. juni 2020
Det bør være muligt at genåbne bibliotekerne under corona-krisen, skriver Frederik Christiansen i sit læserbrev. Foto: Niels Brande
Det bør være muligt at genåbne bibliotekerne under corona-krisen, skriver Frederik Christiansen i sit læserbrev. Foto: Niels Brande
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Genåbn bibliotekerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Genåbn bibliotekerne
Debat Næstved - 31. marts 2020 kl. 19:50
Af Frederik Christiansen, Sct. Jørgens Park 30C st. tv., Næstved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Medierne er nu fyldt med kritiske kommentarer om kulturminister Joy Mogensen håndtering af de udfordringer, der har ramt kunstnere, teatre og museer. Her er der i høj grad tale om nogle store økonomiske udfordringer, ikke mindst når det gælder den enkelte udøvende kunstnere.

arrow Læs også: Bibliotekets digitale tilbud boomer: Her er top 10

Der er dog en væsentlig del af kulturlivet, der uden større økonomiske problemer, kunne åbne op for offentligheden. Her tænker jeg på bibliotekerne. Det må kunne lade sig gøre at bestille bøger, afhente og aflevere uden at sætte hele bibliotekets aktivitetsprogram i gang. Det må være muligt at etablere en sådan ordning, uden at den enkelte låner kommer i direkte fysisk kontakt med bibliotekets personale.

Der bør være andre kultur- og underholdningstilbud end dem, der sker via TV skærmen.

arrow E-bøger hitter som aldrig før
06. april 2020 kl. 04:51 Opdateret: kl. 19:51
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?