26. september 2020
Den konservative Helge Adam Møller håber, at Byrådet tirsdag beslutter at bruge godt 210 millioner kroner på en ny svømmehal. Foto: Anna C. Møhl
Den konservative Helge Adam Møller håber, at Byrådet tirsdag beslutter at bruge godt 210 millioner kroner på en ny svømmehal. Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Er børn ikke mennesker?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Er børn ikke mennesker?
Debat Næstved - 29. juni 2020 kl. 09:47
Af Helge Adam Møller (K), Byrådsmedlem, Møllevej 12, Næstved

Er skolebørn ikke mennesker? Er familier ikke mennesker? Er morgensvømmere ikke mennesker? Er pensionister eller gigtpatienter ikke mennesker? Er medlemmer af svømmeklubber ikke mennesker?

arrow Læs også: Debat: Udligningsreform skal give mere kernevelfærd - ikke flere baner

Jeg spørger, fordi Venstres byrådsmedlem Søren Revsbæk i Sjællandske skriver, at vi ikke skal investere i en stor svømmehal, men investere i mennesker.

Men investering i mennesker er jo netop det byrådet gør tirsdag aften, hvis et flertal beslutter at bygge en stor fremtidssikret svømmehal. En hal, som også er moderne om 20, 30 eller 40 år.

En svømmehal, hvor der bliver plads til babysvømning, skolesvømning, motionssvømning, konkurrencesvømming og masser af sjove tilbud for familier, der vil hygge sig i weekenden.

Hvis flertallet på tirsdag vedtager at bruge ca. 60 millioner ekstra for at få den fremtidssikrede svømmehal til gavn for tusindvis af Næstved-borgere betyder det en ekstra investering på lidt over en mio kroner om året i svømmehallens forventede levetid på 50 år.

Og da kommunen for nylig ved udligningsreformen fik tilført ekstra 110 millioner kroner hvert år, mener jeg, at det er en god investering i mennesker at bruge en enkelt ekstra million om året af de 110 millioner kroner til gode svømmeforhold for kommunens borgere.

arrow Flertal for ekstra stor svømmehal
28. juni 2020 kl. 18:15 Opdateret: kl. 18:18
arrow Debat: Invester i mennesker - ikke i svømmehal
28. juni 2020 kl. 14:17 Opdateret: kl. 09:59
Har debatten om sexisme taget overhånd?