4. august 2020
Freja Lynæs Larsen foreslår Næstved Byråd, at man tager af kassen, så omsorgsområdet ikke kommer til at lide unødvendigt på grund af coronavirus. Privatfoto
Freja Lynæs Larsen foreslår Næstved Byråd, at man tager af kassen, så omsorgsområdet ikke kommer til at lide unødvendigt på grund af coronavirus. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Enhedslisten tager af kassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Enhedslisten tager af kassen
Debat Næstved - 23. marts 2020 kl. 16:00
Af Freja Lynæs Larsen, byrådsmedlem, Enhedslisten¨, Kildemarksvej 79 e 1 tv., Næstved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Enhedslisten har sendt følgende forslag til til Næstved Byråd: »Der tilføres midler til Omsorgsudvalget fra kommunekassen tilsvarende den ekstra udgift, som er sket/sker i forbindelse med Coronaudbrudet. Beløbet er også gældende for ekstra brug af vikardækning i perioden samt efter til dækning af evt. indraget ferie/afspadsering og overarbejde«.

arrow Læs også: Debat: Dagen i morgen

Corona gør, at flere kernevelfærdsområder i Næstved Kommune står over for en kæmpe opgave. En opgave, der kommer til at koste flere ressourcer end der er afsat inde for områderne. Enhedslisten ønsker ikke, at det kommer til at betyde besparelser, når krisen er ovre. Derfor har Enhedslisten stillet ovenstående forslag til Byrådet om at tage af kassen.

Den ekstra udgift, som corona medfører samt den øgede vikardækning, der kan ske, når overarbejde, manglende afholdelse af afspadsering og ferie skal afholdes, vil Enhedslisten dække ved at tilføre midler fra kommunekassen. Områderne skal ikke lide mere end nødvendigt på grund af en virus.

arrow Byrådet mødes trods coronakritik
17. marts 2020 kl. 14:00 Opdateret: kl. 13:34
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?