28. oktober 2020
Thor Temte og Susanne S. Tariq fra Enhedslisten mener, at budgetforliget sikrer de nødvendige midler til velfærdsområderne, dagplejen, skolerne og ældre- og omsorgsområdet.
Thor Temte og Susanne S. Tariq fra Enhedslisten mener, at budgetforliget sikrer de nødvendige midler til velfærdsområderne, dagplejen, skolerne og ældre- og omsorgsområdet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Enhedslisten er med i budgetforliget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Enhedslisten er med i budgetforliget
Debat Næstved - 18. september 2020 kl. 09:10
Af Susanne S. Tariq og Thor Temte, Enhedslisten, byrådsgruppe

Forliget er blevet et budgetforlig over to år - dette sikrer at de midler der tilføres velfærdsområdene, dagplejen, skolerne og ældre og omsorgsomdrådet fastholdes i en toårig periode.

arrow Læs også: Debat: Giver vi Næstveds børn den gode start i livet?

Velfærdsområderne tilføres i begge år omkring 58,5 millioner kroner. Og det garanteres, at de midler der kommer via finansloven tilføres velfærdsområderne ubeskåret.

Budgetforliget har som konsekvens, at Næstved Kommune kommer til at gennemføre en hurtigere indførsel af minimumsnormeringer på dagpasningsområdet end den regeringen har meldt ud. Forliget indebærer også, at der arbejdes med at indføre fritidsaktivitetstilbud for de 10 til 15 årige, der har behov.

Enhedslisten har sikret tre millioner, så bevillingen udgør otte millioner kroner til anlæggelse af cykelstier i kommunen.

Det lykkedes at få vores ønske om at få etableret en ordning med en uvildig og uafhængig borgerrådgiver og whistleblowerordning med i budgetforliget. Hermed vil borgere og medarbejdere anonymt kunne henvende sig med klager og mistanke om uregelmæssigheder.

Enhedslisten har forbehold for investeringerne i svømmehallen og nedsættelse af dækningsafgiften. Vi mener fortsat, at erhvervslivet skal bidrage til den service som kommunen tilbyder erhvervene.

arrow Bamser skal demonstrere for børn
04. september 2020 kl. 18:23 Opdateret: kl. 13:35
arrow Corona giver færre snotnæser og mere selvhjulpne børn
22. maj 2020 kl. 22:02 Opdateret: kl. 12:53
arrow Minimumsnormeringer: Forældre giver byråd bittersød julegave
18. december 2019 kl. 18:58 Opdateret: kl. 12:41
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?