19. oktober 2021
Udviklingen af Næstved Kommune er kun lige begyndt, mener Evals Guevski. Privatfoto
Udviklingen af Næstved Kommune er kun lige begyndt, mener Evals Guevski. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: En ny charmeoffensiv skal lokke tilflyttere til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: En ny charmeoffensiv skal lokke tilflyttere til
Debat Næstved - 12. april 2021 kl. 21:42
Af Evals Gruevski, Tubavej 19, Næstved

Tiden er gunstig for en ny og målrettet bosætningspolitik. I år er det valgår, og det er et rigtig godt tidspunkt, at politikerne fortæller den gode historie om Næstved Kommune. De skal gøre en aktiv indsats for at få nye borgere og dermed tiltrække nye børnefamilier og medarbejdere til at overveje at bosætte sig i vores kommune.

arrow Læs også: Debat: Ja tak til ordentlighed i valgkampen og visioner for Næstved

Det er et godt sted at slå sig ned, ligesom der skal peges på de økonomiske fordele ved at flytte væk fra storbyen. Næstved Kommune har været inde i en positiv udvikling i de forgangne fire år. Men udviklingen af kommunen er kun lige begyndt.

Alle byggegrundene ved Kærsagrene og Ræveagrene er solgt samt nye erhvervsområder er blevet opført eller er under opførelse, og samtidig er Klosterlunden ved Digterkvarteret blevet bebygget. Næstved Kommune har været inde i en fin forvandling og forandring. Inden længe kommer endnu et nyt område i Næstved Kommune til syne.

De nye bestemmelser for lokalplanen ved Stenlængegårdsområdet er for længst blevet vedtaget. I dag er Stenlængegårdsområdet en facadeløs vej, men sidste måned frigav Byrådet midler til anlæg af ny infrastruktur på området. Der bliver bygget nye boliger, en ny dagsinstitution og forhåbentlig kan den nye svømmehal påbegyndes i slutningen af 2021.

Alt i alt mange gode og positive historier om Næstved Kommune, nu gælder det bare om at kanalisere det ud på Facebook, film, bannere, reklamer med mere.

arrow Debat: Fokus på familier og frivillige fællesskaber
13. april 2021 kl. 18:22 Opdateret: kl. 15:14
arrow Debat: Radikale vakler ikke i støtten til motorvej
13. april 2021 kl. 09:41 Opdateret: kl. 17:07
Rejser du til udlandet i år?