20. september 2021
Byrådsmedlem Per Sørensen (S) kæmper fortsat mod gasledningen Baltic Pipe, som han kalder et tåbeligt projekt.Foto: Anna C. Møhl
Byrådsmedlem Per Sørensen (S) kæmper fortsat mod gasledningen Baltic Pipe, som han kalder et tåbeligt projekt.Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Det lover jeg dig, Elmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Det lover jeg dig, Elmer
Debat Næstved - 08. august 2020 kl. 10:32
Af Per Sørensen (S), byrådsmedlem, Lindebjerggårdsvej 20, Næstved

Stor tak til Elmer Jacobsen, Byrådsmedlem V, for optimistisk og rigtigt læserbrev om Baltic Pipe og omfartsvej. Elmer tager det som en selvfølge, at jeg og andre får stoppet det tåbelige gasprojekt. Det giver mig jo fluks fornyede kræfter.

arrow Læs også: Motorvejsmøde aflyst: Ministeren kunne ikke finde et ledigt lokale

Hvor skønt at se en politiker på banen i denne sag. Det formår de vattede Folketingspolitikere ikke. Skjult og i stilhed er de godt igang med en kæmpe udledning af gas stik imod, hvad der skal gøres for klima..... Håber, at alle gennemskuer dem og skifter dem ud. Der et ingen undskyldning for deres ødelæggelse. De kan endnu nå at vågne op og komme frem fra deres skjul og gøre, hvad der er rigtigt..

Så når gasprojekt er taget af bordet Elmer, så skal der etableres omfartsvej udenom Kyse og Vallensved, som du foreslår det, og hvor der nærmest nu er gravet ud til den. Forfærdelig meget trafik i hjertet af de byer.. Så helt enig med dig.

Der kan nemlig køre klimarigtige elbiler, som meget snart vil afløse de biler, som vi kender. Det kan der også på vores manglende stykke motorvej... Hvor man jo så igen har svigtet os så forsmædeligt. Det skal vi heller ikke glemme.

arrow En busfuld politikere kræver motorvej tilbage på landkortet
12. august 2020 kl. 04:43 Opdateret: kl. 16:08
arrow Ny borgmesterkandidat skal giftes på lørdag
10. august 2020 kl. 14:31 Opdateret: kl. 11:21
arrow Borgmester: Svømmehal i fuld skala er det bedste der er sket
17. juli 2020 kl. 20:04 Opdateret: kl. 10:46
Synes du, at kommunen er der for dig?