15. oktober 2019
Det er først og fremmest børnene og personalet på Kobberbakkeskolen, der rammes af skandalen, skriver Bodil Jensen i sit læserbrev.
Det er først og fremmest børnene og personalet på Kobberbakkeskolen, der rammes af skandalen, skriver Bodil Jensen i sit læserbrev.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Børn og personale betaler prisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Børn og personale betaler prisen
Debat Næstved - 31. maj 2019 kl. 17:39
Af Bodil Jensen, Granparken 11, Næstved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg har med stor bekymring fulgt skandalen på Kobberbakkeskolen. I mandagens avis læser jeg, at Lars Nedergaard undgår næse for millionunderskud. Men hvem er det, der er blevet ramt af konsekvenserne og dermed fået »næserne«?

arrow Læs også: Psykiater: Skolerne svigter svage børn

Det er først og fremmest børnene og personalet på skolen. Er de måske skyld i det store underskud, som den tidligere leder, og dermed også skolechefen alene har ansvaret for?

Borgmester Carsen Rasmussen mener ikke, at L.N. har brudt sit ledelsesansvar. »Vi har alle et ansvar - Økonomiudvalget og Børne- og skoleudvalget«, meddeler han avisen. Men hvem skal betale med fyringer, sammenlægning af klasser, manglende midler til den daglige drift, osv.?

Ja, det er børn og personale. Hvorfor dækker de ansvarlige - Næstved kommune - ikke underskuddet, i stedet for at tørre det af på de uskyldige? Dækker man over hinanden i direktionen?

Jeg håber, at Sjællandske, som lovet, vil følge op på fadæsen. For at belyse sagens alvor yderligere har jeg hørt, at formanden for skolebestyrelsen lige trukket sig. Med håbet om, at avisen vil fortsætte med at »grave« i denne bekymrende historie for Næstveds skolevæsen.

arrow Skolechef: En vanskelig økonomisk situation
26. juni 2019 kl. 16:36 Opdateret: kl. 16:36
arrow Formand går i protest efter økonomisk kaos på skole
12. juni 2019 kl. 05:53 Opdateret: kl. 08:52
arrow Skoleleder: Ingen spareøvelse bag flytning af elever
11. juni 2019 kl. 14:02 Opdateret: kl. 14:00