21. februar 2020
Per Sørensen mener, at Folketingets politikere og ministre fører en strudsepolitik i sagen om Baltic Pipe. Foto: Robert Andersen
Per Sørensen mener, at Folketingets politikere og ministre fører en strudsepolitik i sagen om Baltic Pipe. Foto: Robert Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Baltic Pipe er fortsat en katastrofe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Baltic Pipe er fortsat en katastrofe
Debat Næstved - 03. august 2019 kl. 16:08
Af Per Sørensen (S), byrådsmedlem, Lindebjerggårdsvej 20, Næstved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvilke partier i Folketinget har stemt for eller imod Baltic Pipe, hvis sagen har været behandlet i Folketingssalen? Det er jeg blevet belært om, at den er? Fair nok i givet fald. Men så giv mig fakta om det.

arrow Læs også: Debat: Baltic Pipe - og Folketingets åbning

Projektet er nu indlysende en katastrofe. Den danske regering og andre partier vil nu helt fornuftigt have vindmøller, solenergi og lignende for at redde klimaet. Det samme vil EU. Alle er nu blevet klogere. Tiden og teknologien er nu helt tydeligt løbet fra Baltic Pipe.

Hvorfor stopper Folketingets politikere så ikke den sag? Hvorfor kommer de ikke på banen og melder ud? Vi var flere i Byrådssalen, der udtalte os imod Baltic Pipe, og jeg er naturligvis klar over, at sagen ikke afgøres i vores Byråd. Men jeg forventer svar fra vores nuværende regering og dens støttepartier på, hvorfor man ikke omgående stopper det projekt?

Man kan da ikke kalde sig klimavenlig og så foretage milliardinvestering i gasledning til stor skade for klimaet. Det er helt galt og utroværdigt.

Jeg føler, at Folketingets politikere og ministre gemmer sig i denne sag. Strudsepolitik. Det kommer der aldrig noget godt ud af.

arrow Debat: Baltic Pipe er en katastrofe
31. juli 2019 kl. 19:52 Opdateret: kl. 12:03