28. maj 2020
Jørgen Pedersen (t.v.) og resten af Aktivgruppen føler stadig, at de mangler svar på nogle spørgsmål omkring DSB-værkstedet. Foto: Anders Ole Olsen
Jørgen Pedersen (t.v.) og resten af Aktivgruppen føler stadig, at de mangler svar på nogle spørgsmål omkring DSB-værkstedet. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat : Debatmøde om DSB-værkstedet...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat : Debatmøde om DSB-værkstedet...
Debat Næstved - 03. marts 2020 kl. 22:10
Af Jørgen Pederse, P.v.a. Aktivgruppen, Myrupvej 29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 5. marts klokken 17-18.30 i Fladsåskolens samlingssal i Mogenstrup vil forhåbentlig gøre os alle sammen klogere på hvad vi kan forvente af fremtiden (mht. lokalplanforslag 105). I Aktivgruppen til bevaring af landskabet ved Mogenstrup Ås savner vi fortsat svar på:

arrow Læs også: Debat: DSB har valgt forkert

1. Hvorfor udvælger man netop det mest naturskønne område ud af fem forskellige muligheder på Sjælland for placeringen? På de fire områder kan der også praktisk og driftsmæssigt funktionelt placeres et værksted.

2. Hvorfor skal der udlægges 71 hektar, når det anlæg, der vises i lokalplanforslaget, kun udgør cirka det halve?

3. Hvorfor skal tilkørslen til værkstedet ske ved en udvidelse af Fladsågårdsvej, så det kolliderer med det fredede område på Åsen? Hvis og når fredningsmyndighederne siger nej til det, bliver hele planprocessen en ommer.

4. Hvordan skal vi kunne stole på kommunens egne fastlagte beskyttelseszoner omkring naturområderne, når kommunen blot fjerner dem igen, når der netop er brug for dem? Her er ikke kun tale om en lille undtagelse i et hjørne, men om ca. 80 procent af det samlede areal. Det har aldrig været hensigten med loven.

arrow Modstandskampen vokser mod DSBs nye centralværksted
07. marts 2020 kl. 09:20 Opdateret: kl. 16:57
arrow Debat: Fire spørgsmål til DSB om det nye værksted
01. marts 2020 kl. 11:00 Opdateret: kl. 11:00
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?