16. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indsigelse mod Elverbakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indsigelse mod Elverbakken
Debat Midtsjællands Folkeblad - 15. november 2017 kl. 10:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: Til Lejre kommune 7/11-2017: Indsigelse mod LK 52 - Elverbakken.

I Udvalget for teknik & Miljø forundres jeg over administrationens håndtering af indsigelserne d. 24/10-17. Administrationen fortsætter ufortrødent med planerne for oprettelsen af boligselskabets 35 huse uagtet mange blandt indsigelserne finder projektet uigennemtænkt og forhastet.

Godt nok rykkes de 35 huse ned mod Åsen, men de 23 bliver i 1½ plan på 7.5 m. og de resterende 12 huse i 1 plan.

Der ændres lidt hist og pist, flyttes lidt her og der i lokalplanen og ellers kører det bare videre, som om intet var hændt.

Med tanke på alle problemerne omkring Den Grønne Kile, hvor politikerne af borgere blev presset til at lave en ny lokalplan, som efterfølgende var i strid med kommuneplanen, så Natur-og Miljøklagenævnet ophævede den og en ny måtte laves. 2 gange overtrådte kommunalbestyrelsen planloven, ligesom Den kommunale Styrelseslov og offentlighedsloven ikke blev efterlevet.

Det er enormt bekymrende, at det er borgerne der skal gøre politikerne og embedsværket opmærksom på, at tingene ikke er i orden.

Politikerne er ekstremt opsatte på at haste LK 52 igennem. Det virker både useriøst og udemokratisk og sår tvivl om LK 52 overhovedet er ordentlig gennemtænkt, hvilket får høringerne til at virke som skin-manøvrer.

Jeg foreslår:
at Boligselskabets nuværende projekt sættes på stand by. Det tilgodeser ikke landskabet og den kommende udvikling på Hyllegården.

at Boligselskabets huse primært opføres i 1 plan.

at man i samråd med Hyllegårdens nye ejere, laver en helhedsplan for hele området.

at der afholdes et borgermøde om LK 52.

Karin Hegedys
Åsen 7
4330 Hvalsø