28. november 2020
"I stedet for endnu et storcenter i Kokkedal, så bør kommunen hellere bruge endnu flere penge på skole- og fritidsområdet," skriver debattøren i dette indlæg.
"I stedet for endnu et storcenter i Kokkedal, så bør kommunen hellere bruge endnu flere penge på skole- og fritidsområdet," skriver debattøren i dette indlæg.
Foto: Søren Hempel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Brug hellere pengene på gode skoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Brug hellere pengene på gode skoler
Debat Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 05. oktober 2020 kl. 07:15
Af Lars Ulsdal, Kirkeskov Alle 40.3 tv. Humlebæk

Som almindelig borger i Humlebæk - oven ikøbet uden bil - er det mig komplet umuligt at forstå hvorfor et flertal i kommunal bestyrelsen synes, at der skal være endnu et center og nu et nyt storcenter i Kokkedal? Jeg er i hverdagen udmærket tilfreds med de vigtigste butikker i Humlebækcentret, hvor der nu kun er én ledig butiksplads tilbage!

Hvis jeg har brug for flere specialbutikker, er afstandene så små - selv med offentlig transportmidler - så om jeg da vælger at handle på "Prøvestenen" mellem Snekkersten og Helsingør, eller i Espergærde centret eller i Kongevejcentret eller i "Hørsholm Midtpunkt", ja så tager det ikke lang tid for mig at nå der til. Og har man bil - så tager det godt nok ikke mange minutter at komme til førnævnte centre.

Den almindelige borger i Fredensborg kommune, som bor i Humlebæk eller i Nivå eller i Kokkedal er da fuldstændig ligeglad med om man skal krydse nabokommunen for at komme til et større center? Nej i stedet for endnu et storcenter i Kokkedal, så bør kommunen hellere bruge endnu flere penge på skole- og fritidsområdet. Det er ikke flere centre, som trækker nye indbyggere til kommunen, men gode skole og fritidsordninger, som giver en voksende ungdom sunde interesser i stedet for at nogle keder sig og i værste fald havner i dumme bander.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?