13. juli 2020
"Selvom der er 1½ år til næste kommunalvalg, så er det en god ide, at tage overvejelserne allerede nu," skriver Per Frost Henriksen i dette indlæg. Privatfoto.
"Selvom der er 1½ år til næste kommunalvalg, så er det en god ide, at tage overvejelserne allerede nu," skriver Per Frost Henriksen i dette indlæg. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Stil op til byrådet - det gør jeg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Stil op til byrådet - det gør jeg
Opdateret 03. juni 2020 kl. 11:41
Debat Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 03. juni 2020 kl. 11:23
Af Per Frost Henriksen, S byrådsmedlem
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg genopstiller til kommunalvalget i november 2021 og vil gerne opfordre andre til at tage del i lokaldemokratiet.

Selvom der er 1½ år til næste kommunalvalg, så er det en god ide, at tage overvejelserne allerede nu. Skal jeg stille op, skal jeg ikke. Min opfordring skal lyde til at flere melder sig ind i et politisk parti, selvfølgelig gerne i Socialdemokratiet, men vigtigst af alt at finde det parti der passer allerbedst til en selv. Der er brug for flere hænder i partiforeninger og også på opstillingslisterne til kommunalvalget i november 2021.

Jeg meldte mig i 1983 ind i Socialdemokratiet og har haft mange spændende politiske opgaver og været med til mange politiske debatter og diskussioner, der har præget udviklingen i kommunen. Jeg har oplevet et levende demokrati, hvor vi ofte på tværs af partifarver finder sammen og i fuld enighed besluttet store planer, visioner og budgetter. Gå til partiernes hjemmesider og meld dig ind, hos os er det på www.s-fredensborg.dk.

"Jeg vil gøre en forskel" er en meget brugt sætning, når vi taler frivilligt arbejde og den passer faktisk fantastisk godt på det, at være i lokalpolitik, både i partiarbejdet og i byrådsarbejdet. Begge steder kommer du tæt på beslutningerne.

Overvej det, meld dig ind og tag aktiv del i lokaldemokratiet. Det nytter noget og det gør helt sikkert en forskel, at du vælger at engagere dig.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?