15. januar 2021
Per Gyrum Skolen. Arkivfoto.
Per Gyrum Skolen. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Per Gyrum skolen viser sit sande ansigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Per Gyrum skolen viser sit sande ansigt
Debat Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 10. august 2020 kl. 16:00
Af Finn Zøllner, formand for bestyrelsen på Niverødgård under Fredensborg Boligselskab.

Her til morgen viste Per Gyrum skolen og forældre deres sande ansigt ved 1. skoledag.

arrow Læs også: DEBAT: To trafikanalyser er som nat og dag

Det starter med at, de politianmelder en af Niverødgårdens beboere for at have parkeret på en af deres 9 parkeringspladser. Vedkommende er nyopereret med ny hofte, og har ikke kunnet flytte sin bil. Samtidig sender de selv personer ud i gule veste, som dirigerer forældre ind på vores parkeringspladser til trods for en meget tydelig skiltning, at parkeringspladser er forbeholdt beboerne. Det er ufatteligt!

På vej over til tanken for at hente morgenbrød kl. 7.50 kommer jeg ud fra gårdspladsen på Niverødgård. Der bliver kysset og krammet til den helt store guldmedalje af forældre med udbrud som "Guuud, hvor er det dejligt se dig igen". Man skulle tro, at forældrene ikke har en mor/far eller deres børn en bedstemor/bedstefar. Kommer der udbrud af Corona her i kommunen eller i de omkringliggende kommuner, så kender myndighederne nu en af smittekilderne.

Da jeg nåede til området ved Mariehøj 5, tankens parkeringsplads og vejen op til Niverødgården var der totalt kaos. Der holdt biler alle vegne, og trafikken var gået i stå. Efter en dyb indånding. så krydsede jeg vejen. Der holdt ulovligt parkerede biler overalt på Mariehøj. Jeg talte 10 biler med et sæt hjul inde på Boligselskabets ejendom.

Morgenens oplevelser forstærkede min holdning til, at Per Gyrum skolens placering på Niverødgården 2 er helt håbløs.

Derfor kære borgmester og samlede byråd. Tag jer nu sammen og indled forhandling med skolens ejer om, at skolen kan få "En bygning på en matrikel" et andet og mere velegnet sted end på Niverødgården. Og få så udarbejdet en ny lokalplan, der omfatter både Niverødgården 1-39 og Niverødgården 2.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?