4. august 2020
"Kvindernes internationale kampdag blev markeret i Egedal Byens Hus i Kokkedal med kæmpe succes og stort fremmøde," skriver Suzan Daoud i dette indlæg.
"Kvindernes internationale kampdag blev markeret i Egedal Byens Hus i Kokkedal med kæmpe succes og stort fremmøde," skriver Suzan Daoud i dette indlæg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Kvindefest i Kokkedal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Kvindefest i Kokkedal
Debat Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 11. marts 2020 kl. 09:49
Af Suzan Daoud, formand for Fredensborg Multikulturel Kvindeforening
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den, 8. marts blev kvindernes internationale kampdag markeret i Egedal Byens Hus i Kokkedal med kæmpe succes og stort fremmøde.

Dagen var arrangeret af Bydelsmødrene i Kokkedal, Fredensborg

Multikulturel Kvindeforening og Kokkedal På Vej med støtte fra

Fredensborg kommune og Lions Club Karlebo.

Med godt mere end 100 gæster blev Kvindernes internationale kampdag fejret med musik, underholdning, inspirerende taler og oplæg og ikke mindst dejlig mad.

På scenen kunne man opleve Anne Marie Helger, Yildiz Akdogan, Rungsted Gospelkor, Anisha, Verdens sangfugle og Pia Bødtker.

Det blev et godt og fantastisk arrangement, men lykkedes også kun på grund af det gode samarbejde mellem arrangørerne, deltagerne og frivillige ildsjæle.

Bydelsmødrene, Fredensborg Multikulturel Kvindeforening og Kokkedal på vej vil takke Fredensborg Kommune og Lions Club Karlebo for at støtte arrangementet. Og en særlig stor tak til alle de frivillige, hjælpere og arrangørerne for deres kæmpeindsats.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?