5. juli 2020
"Vi deler det ønske, at byggeriet visuelt beriger Fredensborg og er til glæde for byens øvrige borgere, og det tror vi sådan set også må være bygherrens mål," skriver debattørerne i dette indlæg.
"Vi deler det ønske, at byggeriet visuelt beriger Fredensborg og er til glæde for byens øvrige borgere, og det tror vi sådan set også må være bygherrens mål," skriver debattørerne i dette indlæg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Gentænk Kongeparken etape 2

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Gentænk Kongeparken etape 2
Debat Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 03. juni 2020 kl. 06:37
Af byrådsmedlemmerne Charlotte Sander og Hans Nissen, A
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er glædeligt, at der er lagt op til endnu flere seniorboliger i Fredensborg. Der er stor interesse for sagen, mere end 600 på venteliste og en del er fra Fredensborg. Der er allerede taget hul på første del af Kongeparken, hvor de tidligere erhvervsbygninger er omdannet på en rigtig fin måde til Seniorboliger.

Anden etape blev behandlet på sidste byrådsmøde, hvor lokalplanen, blandt andet med Socialdemokratiske stemmer, blev sendt tilbage til fornyet behandling i Plan- og Miljøudvalget. Der var hos store dele af byrådsmedlemmerne forståelse for, at forslaget som var til behandling, var for markant i relation til de omgivelser byggeriet skal passes ind i.

Vi ønsker at genbehandlingen, og dermed også genforhandlingen med bygherren vil medføre, at man når frem til et byggeri, der i højere grad korresponderer med omgivelserne i den nordlige ende af Kongevejen og Slotsgade, hvor et temmelig massivt bygningsudtryk i 3 etager ikke er det normale billede.

Det er ubetinget vores ønske, at der bliver bygget flere seniorboliger i Kongeparken, der er stor efterspørgsel, og det vil helt sikkert være til glæde for dem, der kommer til at bo der. Men vi deler også det ønske, at byggeriet visuelt beriger Fredensborg og er til glæde for byens øvrige borgere, og det tror vi sådan set også må være bygherrens mål.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?