6. august 2020
Op mod 300 mennesker mødte frem en januaraften i 2019, hvor Louise Mehnke var medarrangør. Her ses hun sammen med sin far Niels Mehnke.  Arkivtfoto.
Op mod 300 mennesker mødte frem en januaraften i 2019, hvor Louise Mehnke var medarrangør. Her ses hun sammen med sin far Niels Mehnke. Arkivtfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Det er ganske vist - Kongeparken er navnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Det er ganske vist - Kongeparken er navnet
Debat Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 19. maj 2020 kl. 06:36
Af Louise Mehnke (S), på vegne af den socialdemokratiske byrådsgruppe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Engang for ikke ret længe siden havde vi indbudt til "borgernes møde". Tæt ved 300 mennesker mødte frem denne januar aften i 2019, hvor jeg var medarrangør. Alle var de kommet for at høre om seniorboliger- og bofællesskaber. Flere oplægsholdere var på programmet, Vivo Ejendomme ApS var kommet for at fortælle om det seniorbofællesskab de netop havde besluttet at opføre på Kongevejen, de kaldte det Kongeparken.

arrow Læs også: Kongeparken uden flertal for sit navn

Den store interesse for at kunne flytte ind i Kongeparken var ikke til at tage fejl af. Snart var der ikke alene "alt optaget" i Kongeparkens fase 1, men der var 600 på venteliste til Kongeparkens fase 2. Der var også kommet skilt ved Kongevejen 2, Kongeparken stod der. Alle var glade og ingen tænkte da heller noget særligt over at "konge" indgik i seniorbofællesskabets navn.

Selvom man i Fredensborg Kommune kan finde flere vejnavne med videre med navne med royalt islæt, så faldt det nu alligevel nogle for brystet, at der stod Kongeparken, at seniorbofællesskabet hed sådan. Så der blev skrevet Ulriksdal istedet.

Kongeparken skal selvfølgelig hedde Kongeparken og ikke Ulriksdal. Det er ganske vist. I Socialdemokratiet vil vi ikke være med til at ændre navn på en kæmpe succes. Det fortjener de, der nu har fået deres nye hjem og fællesskab i Kongeparken.

arrow Populært seniorbofællesskab kan blive enlig svale
14. maj 2020 kl. 19:16 Opdateret: kl. 09:07
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?