10. april 2020
Alt er harmonisk, smukt designet, med glade, velklædte borgere, der nyder solen. Ikke én sky på himlen - den slags ses aldrig i kommunale salgsbrochurer.
Alt er harmonisk, smukt designet, med glade, velklædte borgere, der nyder solen. Ikke én sky på himlen - den slags ses aldrig i kommunale salgsbrochurer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Alt er harmonisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Alt er harmonisk
Debat Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 09. marts 2020 kl. 09:21
Af Langebjergvej 260A3050 Humlebæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flotte billeder Uge nyt viser fra den kommende bymidte i Nivå. Alt er harmonisk, smukt designet, med glade, velklædte borgere, der nyder solen. Ikke én sky på himlen - den slags ses aldrig i kommunale salgsbrochurer.

Som bekendt er der mere i et billede, end man kan se. Her drejer det sig om det evt. aflastnings-center ved Cirkelhuset, kun få kilometre fra Nivå. Hvorvidt de mange butikker vil blive bygget eller ej, er fortsat uafklaret, og det samme gælder hvilke butikker, der i givet fald etablerer sig i aflastningscentret.

Butiksejere, der vil åbne en butik i Nivå centret, vil nok være tilbageholdne dermed. Det er jo ikke længe siden, at åbningen af to supermarkeder ved rådhuset resulterede i, at flere butikker i Nivå-centret lukkede. Og så vil en kommende butiksejer nok tænke: "Mon min butik vil kunne klare sig i konkurrencen med alle de butikker, kommunen planlægger ved Cirkelhuset".

Måske er der detailhandlere, der hellere vil slå sig ned i en kommune, hvor der planlægges i helheder, ud fra, hvad der sker i hele kommunen, og ikke kun på den enkelte matrikel. Det kan jeg ikke fortænke dem i.