12. juli 2020
Kulhuse Netværks bestyrelse skriver i et debatindlæg blandt andet: "Vi i Kulhuse er også Frederikssunds Kommunes ?visitkort? her på den nordligste del ? netop i år hvor mange danskere bliver hjemme i Danmark og holder sommerhusferie." Arkivfoto
Kulhuse Netværks bestyrelse skriver i et debatindlæg blandt andet: "Vi i Kulhuse er også Frederikssunds Kommunes ?visitkort? her på den nordligste del ? netop i år hvor mange danskere bliver hjemme i Danmark og holder sommerhusferie." Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Kære John Schmidt Andersen...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Kære John Schmidt Andersen...
Debat Lokalavisen Frederikssund - 29. juni 2020 kl. 11:59
Af Kulhuse Netværks bestyrelse Tino Stott, Ivan Petersen, Gitte S. Anker, Ove J. Nielsen, Anja Bisp Pedersen, Lisbeth Dupont-Rosenvold
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kære Borgmester John Schmidt Andersen. Hvor er det dejligt at se og høre de mange dejlige tilkendegivelser fra politisk side omkring vores dejlige "del" af Frederikssund Kommune - beliggende her i skønne Hornsherred - Kulhuse.

arrow Læs også: Borgmestersvar: Kære Kulhuse Netværk...

Der er på det seneste også blevet skrevet mange fine artikler i Lokalavisen - om både de "private" herlige tiltag som nogle af beboerne her i Kulhuse har stået for;

Groove på stranden. Fantastisk tiltag. Aktivt Kulhuse Netværksgruppe med mange arrangementer.

Artikler om hvor glade man er i Frederikssund Kommune og hvor gerne man vil øge og supporte / støtte turismen og "pleje" - de små dejlige steder som bl.a. Kulhuse; Vores Blå strand flag - som alle er stolte af.

Største salg af sommerhuse i en Nordsjællandsk kommue.

Men vi har brug for at der bliver mere end bare "talt" om vores Kulhuse - vi mangler mere end omtale - vi mangler action fra kommunens side.

Vi har tidligere skrevet sammen om stranden i Kulhuse omkring oprensning for tang og opfyldning af sand.

Men set i forhold til pkt 96 på mødet af 28. maj 2020 bliver Kulhuse strand slet ikke nævnt. Det undrer os, på flere måder da vi i samme dagsorden kan læse, at I vil tage stilling til en mere målrettet turisme strategi sammen med vores nabo kommuner.

Dejligt med samarbejde på tværs af vore kommuner, men kære kommunalbestyrelse og Borgmester John Schmidt Andersen hvornår og hvor hurtigt løser I opgaven med oprensning af stranden for tang så "vi og vores/Frederikssunds Kommunes turister" fortsat benytter vores strand ? Og vi fortsat forbliver en Blå flag strand?

Vi i Kulhuse er også Frederikssunds Kommunes "visitkort" her på den nordligste del - netop i år hvor mange danskere bliver hjemme i Danmark og holder sommerhusferie.

Måtte vi bede om en hurtig action?

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?