12. august 2020
Vibeke Krarup fra Stationsparken i Frederikssund skriver i sit debatindlæg om etagebyggeriet, som opføres ikke langt fra hendes bopæl. Foto: Arkiv
Vibeke Krarup fra Stationsparken i Frederikssund skriver i sit debatindlæg om etagebyggeriet, som opføres ikke langt fra hendes bopæl. Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: DF's politik fuldstændig uændret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: DF's politik fuldstændig uændret
Debat Lokalavisen Frederikssund - 09. marts 2020 kl. 10:34
Af Stationsparken3600 Frederikssund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tobias Weische (DF) udtaler sig i Lokalavisen d. 4. marts vedr. lokalplan 099 og etagebyggeriet ved Lærkevej 8-10, hvor vigtigt det er for ham og hans parti, at holde fast i den charmerende byggestil, som passer ind i den omkringliggende arkitektur. Tobias Weische påpeger, at Dansk Folkeparti står fast ved deres principielle beslutning, altså ingen ændring, (var det bare ligeså for lokalplanen).

Endnu en gang kom der høring for lokalplan 099, med en ændring fra 5 etager til 7 etager. Efter at ha' læst Tobias Weisches indlæg, som bevæger sig en del udenom den aktuelle høring, ville det være rart at vide, om DF også har læst og forstået beboernes (Stationsparken) argumenter for bebyggelsen Lærkevej 8-10?

Tobias Weische nævner, at det aktuelle punkthus som nu er flyttet tættere på A.C. Hansensvej bl.a. vil reducere indbliksgenerne til STATIONSVÆNGET, (ligger ved Vinge) det vil helt sikkert glæde dem. Det er Stationsparken der er aktuel, og som vil blive generet af den godt 25 meter høje "kolos" med 7 etager plus udsigtsterrasse, som vil give indblik over Stationsparkens lave bebyggelse og til gene for de 36 boliger.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?