29. oktober 2020
Foto:Thomas Olsen
Foto:Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Urimelige forhold i den nye svømmehal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Urimelige forhold i den nye svømmehal
Debat Lokalavisen Frederikssund - 18. september 2020 kl. 09:06
Af Aase Friedrichsen, Askevej 51, Jægerspris

I sidste uge fortalte Herdis Scheelke om de problematiske adgangsforhold til den nye svømmehal, og derfor føler jeg også trang til at beklage byggeriet.

arrow Læs også: DEBAT: Hvad har de dog tænkt på?

Gigtskolen tilbyder varmtvandstræning i 28 svømmehaller i Hovedstadsområdet, men kun 3 af disse haller vil jeg ikke kunne benytte!

Tidligere har jeg fået undervisning i Sygehusets varmtvandsbassin, men varmtvandstræningen er flyttet til den nye svømmehal, hvor hallens varmtvandsbassin har en dybde på 135 cm.

På grund af osteoporose er min ryg faldet sammen, og det betyder, at jeg nu kun måler 145 centimeter, så derfor kan jeg ikke benytte den nye, flotte svømmehal.

Det er meget vigtigt for mig, at jeg stadigvæk kan træne, så min ryg ikke bliver yderligere dårlig, men jeg må altså tage til Slangerup svømmehal, hvor vanddybden er 1,20 m.

Jeg forstår ikke, hvorfor man har valgt at bygge svømmehallen med en dybde, der betyder, at jeg ikke kan få glæde af hallen, og der må vel også være en del børn og små mennesker, som også er afskåret fra varmtvandstræningen?

Tidligere rejste min mand og jeg ud

til store atletikmesterskaber, hvor vi var ledere af det danske landshold (atleter i alderen fra 30 år), og jeg havde derfor tit mulighed for at snorkle i varmt vand. Jeg har stadigvæk mit snorkeludstyr, som jeg sidst brugte ude på Great Barrier Reef i Australien, men jeg havde ikke drømt om, at jeg skulle benytte det igen, hvis jeg ville nyde varmtvandsbassinet i Frederikssunds nye svømmehal!

arrow DEBAT: Urimelige adgangsforhold til den nye svømmehal
15. september 2020 kl. 11:11 Opdateret: kl. 11:11
arrow Debat: Nye rammer og bedre indhold i klubberne
09. september 2020 kl. 13:32 Opdateret: kl. 11:43
arrow DEBAT: Alle forventninger indfriet
31. august 2020 kl. 09:57 Opdateret: kl. 09:57
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?