1. april 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Stor forbavselse over plan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Stor forbavselse over plan
Debat Lokalavisen Frederikssund - 11. februar 2020 kl. 10:03
Af , John Ziegler, Stationsparken 6, 3600 Frederikssund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I forbindelse med byggeriet på Lærkevej i Frederikssund har vi måttet konstatere, at der tilsyneladende er givet en dispensation på højden af den næste boligblok, der i stedet for de oprindelige 5 etager, nu skal opføres med 7 etager samt en tag terrasse.

Denne boligblok er planlagt opført ca. 50 m. fra nærmeste bygning i Stationsparken, og der er andre steder i tilstrækkeligt omfang beskrevet de gener dette byggeri vil medføre for Stationsparkens beboere i form af indkig, trafik og lysgener.

Sagen er sendt i høring til de berørte, og samtlige beboere i Stationsparken har sendt høringssvar til Plan og Miljø, og sidder tilbage -nok naivt- med den opfattelse, at resultatet af en sådan høring vil indgå i den videre behandling af en eventuel dispensation.

Stor er vor forbavselse, da vi præsenteres for brochurer om nye lejeboliger i 7 etager, og senest en flyer med orientering om snarlig mulighed for at reservere en af disse boliger. Nok hører vi til den del af byens borgere, som nogle beskriver som ældrebyrden, men vi har rent faktisk stadig meninger

Dette rejser nogle spørgsmål til byrådet:

1. Er man i byrådet fuldstændig uden viden om, hvordan byens borgere bredt siger nej til et 7.etagers byggeri på Lærkevej?

2. Hvorfor sender man en sag som denne i høring, når det som nævnt allerede er godkendt, og salgsbrochurer allerede er udarbejdet og udsendt?

3. Er man totalt upåvirket af den stigende vrede blandt kommunens borgere over den ¨vi-alene-vide¨ holdning, der udvises fra dele af byrådet?

4. Mener byrådet, at profithensyn skal komme før hensyn til mennesker?

Det er vort håb, at fornuft og menneskelighed kan ramme mindst 12 medlemmer af byrådet - eller af man forud for det kommende byrådsmøde, trækker dispensationen tilbage.