28. oktober 2020
Erik Fristrøm kritiserer Lokalavisen og opfordrer samtidig utilfredse partifæller til at holde inde med, hvad han betegner som mudderkastning.
Erik Fristrøm kritiserer Lokalavisen og opfordrer samtidig utilfredse partifæller til at holde inde med, hvad han betegner som mudderkastning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Stop mudderkastningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Stop mudderkastningen
Debat Lokalavisen Frederikssund - 09. oktober 2020 kl. 09:58
Af Erik Fristrøm, Erik Ejegodsvej 7, 3550 Slangerup.

Lokalavisen har i en stort opsat artikel den 7. oktober 2020 citeret partifæller for, at spidskandidaten for Det Konservative Folkeparti: - Har kuppet sig til kandidatur.

Avisen bidrager i stort omfang til den sladder, der er opstået i forbindelse med opstillingen. Det er efter min mening uværdigt.

Jeg var selv til stede ved det omtalte opstillingsmødet den 20. september 2020, hvor dirigenten kunne konstatere, at indvarslingen var lovlig.

Da jeg har været medlem af dette parti i mere end 52 år, er æresmedlem og har repræsenteret partiet i Slangerup Byråd igennem 25 år som udvalgsformand, - har jeg en del erfaring på området.

Kandidatudvalgets forslag til valg af kandidater blev nedstemt af et stort flertal.

Listen bestod af 4 prioriterede navne, hvor kun den ene var mødt op og præsen-terede sit valgoplæg. Niels Martin Viuff blev herefter indstillet som spidskandidat og da der ikke var nogen modkandidater indstillet, blev han valgt som spidskandidat..

Hvor er det kup, som avisen omtaler. Hvem er de personer, som avisen referer til og som efter min opfattelse er med til mudderkastningen..

Hvem er det, der i lukket fora (som avisen referer til) kritiserer processen med helt udokumenterede påstande. Og hvem er det, der fortæller avisen, at over halvdelen af de tilstedeværende på opstillingsmødet var nybagte og genvakte konservative.

Lokalavisen har med den omtalte artikel bidraget til den mudderkastning, der tilsyneladende foregår i det politiske liv. Der er ingen vindere, når der finder mudderkastning sted.

Derfor kære partifæller, som ikke tør stå frem. STOP mudderkastningen..

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?