3. juni 2020
Ulrik John Nielsen.
Ulrik John Nielsen.
Foto: fotograf Thinna Aniella
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læserbrev: Svar til byrådsmedlem Bettina Zarp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev: Svar til byrådsmedlem Bettina Zarp

Ulrik John Nielsen, uafhængigt byrådsmedlem i Egedal Kommune, svarer Bettina Zarp angående det mulige arresthus

Debat Lokalavisen Egedal - 02. april 2020 kl. 08:10
Af Ulrik John Nielsen, uafhængigt medlem af Egedal Kommunalbestyrelse
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dejligt at du og DF kommer til syne i debatten om et evt. kommende ar-resthus/Fængsel i Kildedal Nord.

Det er jo ikke meget, man har hørt fra DF siden valget for 2½ år siden. Du har fuldstændig ret i, at jeg ikke kunne deltage i den udflugt.

For mit vedkommende driver jeg egen virksomhed og denne ekskurtiontur til Enner Mark fængslet blev arrangeret i al hast. Det kan være svært at få vikarer ind med så kort varsel.

Min eventuelle deltagelse på denne tur til Jylland, for at se et fængsel der, havde imidlertid ikke ændret min indstilling til projekt "Kildedal Fæng-sel". Og ja! Jeg ser hellere private virksomheder som f.eks. Novo, som du nævner, og som jeg er en stor beundrer af, som kommende ejere af den jord vi har mulighed for at sælge. Private virksomheder udvikler sig, og skaber flere og flere arbejdspladser.

De betaler f.eks. skatter til kommunen. Hvad kaster et fængsel af sig fremover?? Den jord, vi har, bliver løbende mere og mere værd, hvorfor skal vi så sælge til den første og dårligste mu-lighed, der viser sig?

Jeg har deltaget i et byrådsseminar, hvor vi fik en meget detaljeret frem-læggelse af projekt Arresthus, og jeg sidder i planudvalget, der har med netop udviklingen/udbygningen af Egedal Kommune at gøre, så mit kend-skab til arresthuset er temmeligt fyldestgørende og baggrund for mit læ-serbrev den 20/3-20.

Samfundssind?
Jo tak, men det skal ikke afholde mig fra at være modstander af et projekt, som ikke bidrager meget til at sætte Egedal Kommune på landkortet. Skul-le pay-off´en på vore byskilte måske være "en fængslende kommune"??

Kære Bettina Zarp. Jeg udtaler mig/gør borgerne opmærksomme på, hvad det efter min mening handler om. (Borgerinddragelse) for borgerne får jo sjældent det hele at vide, før det er for sent.

Og det er jo heldigvis sådan i dansk politik, at det er helt OK at have for-skellige opfattelser og være uenige.

Du kan have din holdning og jeg har min.

Billede

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?