7. maj 2021
"Se nu at få det projekt gjort færdig. Det vil være med til at forbedre infrastrukturen i og omkring hovedstaden," skriver Roskilde-byrådsmedlem Evan Lynnerup.
"Se nu at få det projekt gjort færdig. Det vil være med til at forbedre infrastrukturen i og omkring hovedstaden," skriver Roskilde-byrådsmedlem Evan Lynnerup.
Foto: PETER RAHBEK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læserbrev: Nu skal Frederikssundsmotorvejen gøres færdig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev: Nu skal Frederikssundsmotorvejen gøres færdig

"Se nu at få det projekt gjort færdig," skriver tidligere Gundsø-borgmester og nuværende Roskilde-byrådsmedlem Evan Lynnerup i dette læserbrev om sidste etape af Frederikssundsmotorvejen

Debat Lokalavisen Egedal - 16. oktober 2020 kl. 10:17
Af Evan Lynnerup (V), medlem af Roskilde Byråd og Regionsrådet i Region Sjælland

Folketinget har lige genoptaget arbejdet. Noget af det første de skal tage fat på er en endelig beslutning om at gøre Frederikssundsmotorvejen færdig!

Da min kone og jeg flyttede til Gundsømagle i 1973 fik vi at vide, at motorvejen skulle gå hen over vores marker på Gulddyssegården. Hvornår debatten startede ved jeg ikke, men jeg ved at Frederikssundsmotorvejen nu - sådan umotiveret - stopper uden for Smørum! Samtidig er der nu bygget en ny stor og flot bro over Roskilde fjor syd for Frederikssund, med vejanlæg der er klar til at modtage den sidste etape af Frederikssundsmotorvejen. Hvad venter vi på?

Se nu at få det projekt gjort færdig! Det vil være med til at forbedre infrastrukturen i og omkring hovedstaden. Det vil aflaste A6 helt fra Hillerød til omfartsvejen omkring Roskilde. Trafikbelastningen på A6 er i øjeblikket meget større en andre motorveje. Det vil samtidig give den nordlige del af Roskilde - herunder Jyllinge - en nem og hurtig adgang til det regionale motorvejsnet. Ikke bare til København, men alle de muligheder motorvejsnettet giver os.

Billede

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?